vineri, 31 decembrie 2010

LA MULTI ANI!!!



Mai este inca ft putin timp pana intram in 2011 si nu vreau sa pierd ocazia de a va ura tuturor un an nou plin de bucurie,implinire si tot ce va doriti sa vi se implineasca!
Personal va doresc sa fiti FERICITE ptr ca asta este tot ce conteaza.

Va pup ptr ultima oara in 2010 :)

marți, 28 decembrie 2010

Merry Christmas TAG!

 Am primit acest tag de la Anncutza si de la Amalia (Thx Sweeties!) si binenteles ca il onorez cu drag!



1.Care este filmul vostru preferat de Craciun?
HOME ALONE!!
Niciodata nu ma satur de ras cand ma uit la Singur acasa.Ptr mine sunt the best!


2. Care este culoarea voastra preferata pentru Craciun?
Rosu! Si nu doar de Craciun :D


3. De Craciun iti place sa lenevesti toata ziua in pijamale, sau sa te imbraci festiv si sa iesi in oras?
Depinde de an si de situatie.Anul acesta am vrut sa-l petrec acasa cu sotul,dar nu ne-a iesit ptr ca am fost invitati in alta parte.


4. Daca anul asta ar trebui sa ii cumperi unei singure persoane cadou de Craciun, cui i-ai cumpara?
Sotului meu!

5. Va place sa deschideti cadourile in seara de ajun sau a doua zi dimineata?
Imi place sa-l deschid de cum il vad.Sunt genul de persoana care nu rezist sa stau cu cadoul sub nas :)). Din cauza asta nu prea reuseste sa ma ia nimeni prin surprindere.Odata ce mi-a zis ca ma asteapta un cadou..pun intrebari,investighez pana ce aflu ce e :))

6. Ati construit vreodata o casuta din turta dulce?
Aaaa...nu!

7. Ce iti place sa faci in vacanta de iarna?
Sa calatoresc,sa ma distrez,sa rad,sa fac lucruri inedite...

8. Care sunt dorintele tale de Craciun?
Vreau sa fiu fericita!Si aici intra lucruri mai mult sau mai putin bune sau posibile :D

9. Care este mirosul care iti place cel mai mult de Craciun?
Nu stiu daca am un miros anume care sa-mi placa,dar aroma de scortisoara imi aminteste de Craciun si in mijlocul verii :D


10. Care este mancarea ta favorita de Craciun?
Nu am o mancare traditionala pe care sa o astept cu nerabdare.
Dar daca este pe masa Cheese Cake atunci nu ma las pana nu termin tot :)) 

Dau mai departe acest tag tuturor fetelor care nu l-au facut inca si va doresc tuturor SARBATORI FERICITE!!!

Adela Sarghie ne incanta cu un nou giveaway! OPI!!

Adela ne uimeste din nou!!




Am lipsit cateva zile,timp in care m-am bucurat de vacanta de Craciun si era cat pe ce sa pierd noul giveaway al Adelei.De data aceasta este vorba despre unul menit sa ne inveseleasca Sarbatorile.Este vorba despre un cadou vesel si colorat care ar putea sa faca fericita orice fata care iubeste frumusetea.
Deci..nu trebuie decat sa va alegeti o oja din urmatoarele colectii OPI: Burlesque, Swiss, Pink, Shrek si Hong Kong si sa va inscrieti  AICI!

Hurry Up...mai aveti timp pana pe 31 decembrie!
Succes!

luni, 20 decembrie 2010

My Face Routine-CLINIQUE 3 STEPS



De mult timp vreau sa fac aceasta postare...nu stiu ce m-a oprit.Probabil ca am vrut sa fiu sigura de rezultate inainte sa spun clar si raspicat ca ptr mine aceste produse sunt Holy Grail.

Niciodata nu am avut tenul perfect desi visez de mult la el.Am incercat pana acum multe produse destinate ingrijirii tenului(am incercat si Bruno Vassari de care se vb atat) dar nimic nu m-a convins sa le cumpar si a 2-a oara.

Asta pana am incercat Clinique.Am avut variantele mici(cu exceptia cremei de ochi) si dupa ce le-am terminat am cumparat in varianta extra-large :D




Am tot vazut pe youtube multe "make up guru" care ridicau in slavi Clinique...asa ca m-am gandit sa incerc si eu.
Si cum tocmai avusesem o alergie la un produs si nu stiam la ce(imi iesisera multe cosuri si eram disperata!) am zis sa le inlocuiesc pe toate.
Zis si facut..dupa ce m-am documentat bine m-am dus pe pagina lor oficiala unde poti face un test.Stiam ce tip de ten am,respectiv uscat-mixt,dar am zis ca ei stiu mai bine care dintre produsele lor se potrivesc ptr mine.


PRIMUL PAS: CLEANSE (curatare)

Este un sapun facial lichid care vine in 3 variante:Extra Mild (pt ten ft uscat),Mild (pt ten uscat-mixt) si Oily Skin(ptr ten gras-mixt).
Eu am varianta Mild.Il folosesc de 2 ori pe zi(dimineata si seara),iar ptr mine tine locul demachiantului.Curata ft bine chiar si mascara Waterproof fara sa usuce pielea si daca se intampla sa intre in ochi nu ustura deloc,desi eu am ochii ft sensibili.E ft usor de folosit ptr ca are o pompita care apasata o singura data elimina cantitatea perfecta de sapun.
Dupa ce il folosesc imi lasa tenul curat,fresh si sanatos.


PASUL 2: EXFOLIATE (exfolierea)

Aici este momentul in care o sa aplicati conceptul LOVE IT or LEAVE IT!
Clinique ii spune CLARIFYING LOTION-THE DIFFERENCE MAKER care la fel vine in mai multe variante ptr toate tipurile de ten.
Este o lotiune de curatare  care se aplica cu o discheta demachianta dupa ce am curatat pielea cu sapunul facial.
Cand am citit prima data prospectul scria ceva de genul:"Dupa folosire veti simti o usoara furnicatura.Nu e nici o problema,este absolut normal.Asta inseamna ca functioneaza si ca-si face treaba."

Bun...atunci aveam alergia aia si aveam destul de multe cosuri.Am aplicat lotiunea si m-a usturat ca naiba.Faceam ca toti dracii prin casa tzopaind ca o nebuna :))
Daca ati vazut Home Alone cand ramane Kevin singur acasa si se da cu after shave atunci stiti despre ce vorbesc :)) (mai ales ca si Clarifying Lotion are mirosul ala specific de spirt)
Dupa vreo 3-4 zile am observat ca fatza mea incepuse sa devina mai curata si apoi incetul cu incetul arata din ce in ce mai bine.Si nu mai ustura.Ce e ciudat..daca am 2 cosuri..simt furnicaturi doar in zona lor,in rest nimic.
Acum...pot spune ca sunt multumita cu tenul meu.Cosurile nu mai sunt...ft rar se mai incapataneaza cate unul sa apara ,dar trece relativ repede.Tenul nu e perfect(nu stiu daca e cineva care poate sa zica ca il are asa),dar e vizibil mai curat ca inainte.Ptr.mine daca mi-l pot pastra asa sunt mai mult decat fericita.

PASUL 3-HIDRATAREA

Produsul hidratant vine in 2 variante:tip crema ptr tenul uscat si tip gel ptr tenul gras si mixt.
Eu am cumparat binenteles varianta ptr ten uscat.Primele 4-5 saptamani m-am simtit in al 9-lea cer.Nu am mai avut probleme cu senzatia de piele care tine,nici cu aparitia inestetica a cojitzelor pe fatza.
Acum incep sa simt ca e prea hidratant,dardupa ce il termin o sa incerc varianta gel.


CREMA DE OCHI: ALL ABOUT EYES-varianta RICH

Dupa ce am folosit-o de cateva ori imi parea rau ca am cumparat-o.Am avut de ales intre varianta simpla,mai usoara si varianta RICH care e mai grasa,mai hidratanta.Am ales-o pe ultima si dupa primele utilizari mi se parea imposibil de blenduit si nu vroia sa se absoarba in piele.
Dar mi-am dat seama care era problema.Noaptea tin geamul deschis la baie din obisnuinta si pe timpul noptii e frig.Intr-o noapte l-am tinut inchis si dimineata crema a fost perfecta.A intrat in piele ft usor,parca ma mangaia.Deci trebuie tinuta la caldurica :))
Oricum,next time o sa cumpar crema simpla,neinbunatatita.
Crema asta se vrea a face multe:sa inlature cearcanele si umbrele de culoare inchisa din jurul ochilor etc.
Nu am observat sa faca asa ceva,in schimb hidrateaza ft bine.Si eu sunt multumita cu asta!

Asta a fost tot.A fost o postare lunga,dar am zis sa scriu tot si sa nu omit nimic :))

Care sunt produsele voastre(skin care) preferate?O varianta mai ieftina ptr Clinique? :D
Pupici!

duminică, 19 decembrie 2010

Premiul primit de la Adela Sarghie si Benefit !!!

          Am asteptat pana sa fac aceasta postare ptr ca am vrut sa ma bucur de premiul castigat si sa-l folosesc suficient de mult incat sa-i pot face un review corect.
Asa cum bine stiti Adela Sarghie impreuna cu Benefit au organizat un giveaway de Mos Niculaie in care castigatoarele(au fost 3) au putut sa aleaga ca premiu oricare produs Benefit.
Cand mi-am vazut numele pe lista castigatoarelor am fost in al 9-lea cer!!Toata ziua am fost cu zambetul pana la urechi! :D   Multumesc Adela!!!
        
          Alegerea mea a fost Some Kind'a Gorgeous-The Foundation Faker ptr ca mi-l doream de ft mult timp si vroiam sa vad cu ochii mei si sa inteleg cum se poate ca nuanta sa se potriveasca atat de bine si sa "imite" culoarea tenului.Ei bine...am vazut!!





Parerea mea:
  • Ptr mine este exact ceea ce imi doream.Un fond de ten(o sa-i zic asa chiar daca este Foundation Faker) care sa uniformizeze culoarea tenului,sa confere un rezultat ft natural si sa nu-mi lase un aspect prafos.Are putere de acoperire destul de mica dar pe mine nu ma deranjeaza.Folosesc concealer pe cosuri,pete si vreo 2 alunite apoi aplic foundation faker si sunt ready to go.
  • Nu mai am probleme cu blenduiala sau sa am grija de linia maxilarului sa nu se observe diferenta intre fatza si gat ptr ca Some Kind'a Gorgeous preia exact nuanta tenului meu.
  • Pe timpul zilei nici macar nu-l simt.E ca si cum nu as avea nimic pe fatza,ceea ce ptr mine este de nota 10!
  • Defectul ar fi faptul ca se termina repede.Dar stiti voi...frumusetea costa!


Ptr.mine a fost o experienta deosebita.Nu numai ca am primit premiul mult dorit dar am avut ocazia de a mi se prezenta toata gama de produse Benefit.Doamna cu care m-am intalnit a fost foarte dragutza si mi-a dat niste sfaturi ft bune in legatura cu produsele lor:ce ar trebuie sa folosesc,ptr ce,cum,ce mi s-ar potrivi etc.
Binenteles ca am plecat de la Sephora cu mai multe produse Benefit,dar despre ele voi vorbi intr-o alta postare.


Ptr  cele  care au ratat sansa cu Mos Nicolaie nu e nici o problema. Adela  il aduce pe Mos Craciun :D
Mai aveti timp sa va inscrieti pana maine pe blogul ei AICI!

SUCCES!

Nuxe Huile Prodigieuse Review

Am primit Nuxe Huile Prodigieuse de la Mihaela si acum am revenit cu parerile asupra lui.
Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost putin sceptica in privinta acestui produs ptr ca e sub forma de ulei.Si eu cand aud cuvantul "ulei" deja ma gandesc la par gras,uleios si alte lucruri asemanatoare.
Asa ca am zis sa-l folosesc ceva timp si apoi sa-mi pot spune parerea sincera si personala despre el.

Ca de obicei...scopul meu nu este sa va plictisesc,ci sa spun la subiect ce mi-a placut la acest produs,ce nu mi-a placut si daca l-as cumpara;asa ca,la fel ca pana acum voi structura acest review in Pro si Contra ptr ca nu am intalnit pana acum minunatia care sa nu aiba absolut nici un defect.Stiu ca este un produs primit,dar asta nu inseamna ca trebuie sa scriu doar lucruri bune despre el si pe cele rele sa le ignor.



PRO:
  • Ambalajul e ft ft dragutz.Cand mi-a ajuns coletul,l-am desfacut repede si cand am vazut sticluta cred ca am stat vreo 10 min cu ea in mana :D Ce mi-a placut ft mult este ca scrie in partea de sus "your gift".Well..that's something new! De obicei monstrele sunt obisnuite,nimic nou.De fiecare data cand vine cineva la mine si ma intreaba ce e,ii spun:"Asta l-am primit.Vezi..scrie Your Gift aici!Vezi??Vezi??" :))

  • Cel mai mult imi place sa-l folosesc impreuna cu fondul de ten.In fiecare dimineata amestec cateva picaturi cu fondul de ten si se vede diferenta.Eu am tenul uscat,usor spre mixt si de obicei,oricat de hidratant ar fi un fond de ten,pe fatza mea arata prea pudrat.Problem solved!! 2 picaturi din acest ulei si fatza mea nu mai arata pudrata! Asta ca sa nu mai zic ca in sfarsit am si eu acel "glow" de care se vorbeste atat.

  • Aplicat pe par il face ft shiny,natural si sanatos,netezind firele rebele.Cel mai mult imi place sa-l folosesc atunci cand imi las parul cretz.Folosesc 2-3 picaturi si il aplic la varfuri si putin prin bucle.Le defineste ft bine si imi netezeste toate firele care nu vor sa stea la locul lor.Nu l-am folosit la radacina parului si nici nu cred ca o sa-l incerc in acest mod ptr ca mi se ingrasa ft repede parul asa ca la radacini nu aplic nici un produs.

  • Atunci cand imi simt pielea ft uscata si am nevoie de hidratare mai puternica,seara inainte de culcare amestec 2-3 picaturi cu crema de noapte si  dimineata cand ma trezesc tenul meu e hidratat,iar senzatia de uscat dispare.

  • Ce am observat ft clar este rezultatul pe care il are atunci cand il folosesc dupa epilat.De obicei imi ies bubite rosii dupa ce folosesc ceara si ma tin de obicei in jur de o zi.Dupa ce am folosit uleiul Nuxe,bubitele au disparut in 3-4 ore.



CONTRA:
  • Aici intra parfumul.(Parerea mea Ok?Gusturile nu se discuta).As prefera sa fie inodor.Mirosul e mult prea puternic ptr mine.Mai ales atunci cand il folosesc impreuna cu fondul de ten.Toata ziua nu simt decat parfumul asta pana un adancul plamanilor.Mirosul nu ma prea incanta,mai ales ptr ca sunt ft sensibila.Am alergie la Dero!Cine mai are alergie la Dero in lumea asta???:))


CONCLUZIA:
Imi place acest produs in special ptr rezultatul pe care il are aplicat impreuna cu fondul de ten(impreuna se intind atat de bine pe fatza,aluneca usor,intra in piele si hidrateaza ft bine).
L-as cumpara in ciuda parfumului pe care il are si mie nu imi place.Dar fara acest parfum ar fi mai mult decat perfect!

joi, 16 decembrie 2010

Cand eram mica.....

Helloooo...
Am primit acest tag de la Anncutza, Cristina si Andrea (Thx Beauties!!!) si va invit sa mergeti si pe profilul lor sa le vedeti raspunsurile.


1. Ce raspundeai la intrebarea: ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
:)) Eu nu vroiam sa ma fac doctoritza ca toate fetele de varsta mea.Am crescut cu 3 frati...deci va imaginati ca papusi nu prea aveam...asa ca ma bateam cu ei de la masinute!!Visul meu era sa fiu pilot :))

2.Care erau desenele animate preferate?
Desenele mele preferate au fost,sunt si vor fi mereu Tom & Jerry. Imi place sa rad!!!


3.Care a fost cea mai frumoasa zi de nastere sarbatorita si de ce?
hmmmm....asta e cam greu.Cand eram mica nu mi se sarbatorea ziua.Cadoul de ziua mea era intotdeauna ghiozdan,penar,uniforma sau adidasi :D
Totusi de cand sunt cu sotul meu imi plac toate zilele mele de nastere.Cel mai mult mi-a placut aniversarea de acum 2 ani cand cadoul a venit cu un inel de logodna superb.

4.Ce jocuri preferate aveati?
Ascunselea...Flori fete si baieti...tara tara vrem ostasi...ratele si vanatorii si jocuri asemanatoare.

5 .Ce iti doreai sa faci neaparat si inca nu ai reusit?
Cel mai mult imi doream sa ma dau cu sania si cu patinele in tricou si pantaloni scurti si sa fie cald.De fiecare data ajungeam acasa degerata de frig :))
Nici acum nu am reusit!!Poate candva...cu incalzirea globala cine stie :))

6. Care a fost prima pasiune sportiva si nu numai?
Inotul si inca e!

7. Care a fost primul cantaret/grup muzical preferat?
Aici e cam greu ptr mine.Eu as spune ca Thalia! Dar...de curand prietena mea a gasit un faimos "oracle" pe care l-am completat cand eram mica si la grupul muzical preferat am scris.....ASIA!
Eu nu imi aduc aminte de ASIA..dar era scrisul meu....deci eram mica,ma intelegeti voi!

8. Cel mai frumos obiect cerut (eventual primit) lui Mos Craciun, Nicolae?
Mie parintii mi-au zis dintotdeauna ca Mos Craciun nu exista si Mos Nicolae nici atat!Asa ca..daca nu-i Mos,nu-i cadou! :(
Deci din amintirile din copilarie pot taia acest aspect.
Cel mai frumos cadou primit de Mos Nicolae a fost anul acesta...NAKED de la Urban Decay!


Dau mai departe catre toatele fetele care nu l-au primit inca.Nu va stiu pe toate..dar am sa mentionez cele pe care le stiu ca nu l-au facut:
Padurea Aurita
Beautylicious
Adyna
Iela-You Gorgeous

miercuri, 15 decembrie 2010

Primul Giveaway Beauty by Jules

Beauty by Jules organizeaza primul ei giveaway cu o multime de bunatati cumparate cu dragoste ptr noi blogaritele!
Asa ca daca v-am facut curioase va invit sa mergeti pe blogul ei (AICI!) si sa va inscrieti repede ptr ca mai sunt doar cateva zile!!!

Multe Succesuri! :))

marți, 14 decembrie 2010

Benefit BELLA BAMBA!

Tocmai imi faceam wish list-ul de Craciun pe care binenteles ca se afla Hoola si Dallas,cand am primit mail de la cei de la Benefit cu prezentarea unui nou produs!

O noua cutiutza -BELLA BAMBA


Descrierea lor:
Amplify cheekbones and create the illusion of sculpted features with this 3D watermelon blush. Laced with shimmering gold undertones, bella bamba is taking eye popping pretty to the third dimension...you'll never use traditional blush again!






VA TENTEAZA???

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Experienta mea cu MAC

I'll be back :))
Am fost plecata cateva zile la Bucuresti cu serviciul si nu am putut sta prea mult pe net,doar de verificat mail-urile si cam atat.Dar acum sunt back home si cu dor de blogait :))
Am mai multe noutati printre care premiul de pe blog-ul Adelei,experienta cu Benefit,un mic haul Benefit,pensulele Sigma,un tag primit de la Andreea,va urma si un giveaway saptamana viitoare etc.

Dar azi vreau sa va vorbesc despre experienta mea cu MAC:ce mi-a placut,ce nu mi-a placut,ce mi-am cumparat etc

Deci...am ajuns de dimineata la Bucuresti,am mers la hotel,pana la 5-6 am avut treaba si apoi liberaaaaaa!!Si ce credeti ca am facut?Am luat un taxy si direct la Baneasa Mall.
Am vazut banerul din parcare...si am zis ca Ok...am ajuns la mall-ul potrivit.Am intrat si am zis sa nu mai pierd vremea prin alte magazine ptr ca eram ft ft obosita si nu vroiam decat sa dorm asa ca l-am intrebat pe primul paznic care se plimba prin mall gata sa ne ajute cu informatii unde este MAC.Raspunsul lui....el nu a auzit de magazinul asta :))  Cum nu...?S-a deschis de curand! Raspunsul:....nu s-a deschis nici un magazin de curand,adica credeti ca eu nu stiu despre ce vorbesc? :)) 

Bun...i-am multumit ptr ajutor si am plecat singura in cautare.Ma asteptam sa iasa in evidenta....sa vad de la o posta si sa zic uite Mac-ul!!Nu a fost chiar asa...m-am invartit de 3 ori pe langa el pana mi-am dat seama...asta trebuie sa fie :))
Ma asteptam sa aiba un banner mare in partea de sus unde sa scrie MAC,ceva in genul Sephora.

In fine..l-am gasit,am intrat,m-am uitat cam 1 minut si vine o tipa la mine:"Hello! May I help you?"
Aaaaaaaaa....daaaa...dar nu suntem in Romania?Ok...eram eu imbracata mai elegant dar totusi...Tipa s-a simtit destul de nasol cand i-am raspuns in romaneste,s-a facut de toate culorile si nu a mai scos un cuvant.Si-a gasit treaba pe la casa.Pacat..ca era dragutza si chiar aveam nevoie de ceva ajutor.

Dupa ce am mai cascat ochii a venit un tip sa ma ajute si a fost ft de treaba.Mie mi s-a parut cel mai pregatit angajat! Am cerut sa-mi dea un fond de ten compact,eu imi alesesem NC 20.
Mi-a explicat alegerea nuantelor:Daca atunci cand te prinde soarele te inrosesti  atunci iti trebuie NW.Daca atunci cand te prinde soarele te inegresti atunci iti trebuie NC.
Deci..ptr mine trebuie NW ptr ca intai ma inrosesc!
Ok..toate bune:an incercat NW,daca asa trebuie! Nu am gasit o nuanta NW  care sa arate natural pe tenul meu.Si le-a incercat direct pe fatza cu pensula.
Incearca NC..nici nu se vede ca e aplicat,se potrivea perfect.
Deci m-a lasat in ceatza...ptr ca el a zis ca NC o sa se vada aiurea pe fatza...dar NC se vedea perfect.Era exact invers.
Deci nu am  inteles nimic!!!
Tot ce stiu este ca NC 20 este nuanta perfecta ptr tenul meu.Daca ma dau doar pe jumatate de fatza...nu se vede diferenta de culoare.Asta e ceea ce conteaza nu?
In fine....asta este fondul de ten compact pe care mi l-am luat: (150 RON)




Next...i-am spus sa-mi recomande un concealer ptr cearcane.Eu ma uitam la cele compacte,ptr ca aveam un fix ca cele lichide nu au putere de acoperire.Ei bine mi-a zis ca pana la 30 de ani sa nu fac prostia sa folosesc anticearcane compacte ptr ca usuca ft tare zona de sub ochi asa ca mi-a recomandat concealer-ul SELECT COVER-UP pe care l-am si cumparat desi nu eram ft convinsa.
Dupa ce l-am folosit pot sa spun ca e cel mai bun concealer pe care l-am avut in viata mea!!!
Acopera ft bine,nu usuca,arata perfect natural,usor de blenduit,e pur si simplu perfect!(79 RON)


M-am mai uitat pe la fardurile de ochi mono pana ce a venit una cu nasul pe sus sa-mi zica ca nu asa se face,cum pot sa ating fardurile cu degetul ca sa fac swatch???Mai avea putin si ma facea nesimtita.Pai dar...cum altfel?(Tipul de mai inainte asa facea..lua fondul de ten compact...lua cu degetul si mi-l incerca intai pe incheietura mainii.) Tipa a scos un fel de lopatica..a luat jumate de fard pe ea si mi-a tuflit-o pe mana.Bun...si daca vreau sa mai vad alta culoare unde mi-o pune?Pe frunte???Ca mana mea era toata plina de fardul anterior.Nici macar nu s-a oferit sa-mi dea un servetel ca sa ma sterg!

Concluzia:
Unele dintre angajate lasa de dorit(nu toate!).Ma asteptam ca ele sa fie machiate mult mai frumos si cu bun gust.
Fiind prima oara cand intru in contact cu produsele Mac,pot sa spun ca imi plac ft mult,mi-au lasat o impresie buna si calitatea e excelenta.O sa revin cu un review ptr fondul de ten compact si concealer dupa ce o sa le folosesc suficient incat sa-mi formez o parere stabila.
Poate sa-mi explice si mie cineva treaba cu NC-ul si NW-ul ? :)) :))

marți, 7 decembrie 2010

You Gorgeous Christmas Giveaway





Cu toate asteptam Craciunul cu drag....

Si ce e mai placut decat sa stii ca Mos Craciun va veni cu o multime de suprize?









Iela ne incanta cu primul ei giveaway si ne ofera o sansa de a ne bucura de cateva dintre produsele ei favorite.Daca sunteti curioase despre ce este vorba aruncati o privire mai jos:



Mai multe detalii gasiti pe blogul ei AICI!

miercuri, 1 decembrie 2010

New SIGMA Brush

Sigma a scos pe piatza o noua pensula: B05 Body Brush!


Ce spun ei:
B05 – Body Brush. Ideal for fast and uniform application of powder products on large areas such as neck, shoulders, arms and legs. Featuring exclusive 18K gold plated ferrule and high quality natural bristles, the Extravaganza Body Brush is guaranteed to deliver a luxurious makeup application. Dimensions: 1.5" x 6.5"

Well...eu nu prea folosesc produse make up pe brate,umeri si picioare :)),doar pe gat poate,dar ma descurc cu pensula powder brush.
Poate doar in momente ft ft speciale...propria nunta etc;doar ca atunci va veti face frumoase la un make up artist si atunci...la ce folos aceasta pensula?

Pretul este de 42 $ (aprox 135 Ron).Voi ati cumpara-o?