sâmbătă, 11 decembrie 2010

Experienta mea cu MAC

I'll be back :))
Am fost plecata cateva zile la Bucuresti cu serviciul si nu am putut sta prea mult pe net,doar de verificat mail-urile si cam atat.Dar acum sunt back home si cu dor de blogait :))
Am mai multe noutati printre care premiul de pe blog-ul Adelei,experienta cu Benefit,un mic haul Benefit,pensulele Sigma,un tag primit de la Andreea,va urma si un giveaway saptamana viitoare etc.

Dar azi vreau sa va vorbesc despre experienta mea cu MAC:ce mi-a placut,ce nu mi-a placut,ce mi-am cumparat etc

Deci...am ajuns de dimineata la Bucuresti,am mers la hotel,pana la 5-6 am avut treaba si apoi liberaaaaaa!!Si ce credeti ca am facut?Am luat un taxy si direct la Baneasa Mall.
Am vazut banerul din parcare...si am zis ca Ok...am ajuns la mall-ul potrivit.Am intrat si am zis sa nu mai pierd vremea prin alte magazine ptr ca eram ft ft obosita si nu vroiam decat sa dorm asa ca l-am intrebat pe primul paznic care se plimba prin mall gata sa ne ajute cu informatii unde este MAC.Raspunsul lui....el nu a auzit de magazinul asta :))  Cum nu...?S-a deschis de curand! Raspunsul:....nu s-a deschis nici un magazin de curand,adica credeti ca eu nu stiu despre ce vorbesc? :)) 

Bun...i-am multumit ptr ajutor si am plecat singura in cautare.Ma asteptam sa iasa in evidenta....sa vad de la o posta si sa zic uite Mac-ul!!Nu a fost chiar asa...m-am invartit de 3 ori pe langa el pana mi-am dat seama...asta trebuie sa fie :))
Ma asteptam sa aiba un banner mare in partea de sus unde sa scrie MAC,ceva in genul Sephora.

In fine..l-am gasit,am intrat,m-am uitat cam 1 minut si vine o tipa la mine:"Hello! May I help you?"
Aaaaaaaaa....daaaa...dar nu suntem in Romania?Ok...eram eu imbracata mai elegant dar totusi...Tipa s-a simtit destul de nasol cand i-am raspuns in romaneste,s-a facut de toate culorile si nu a mai scos un cuvant.Si-a gasit treaba pe la casa.Pacat..ca era dragutza si chiar aveam nevoie de ceva ajutor.

Dupa ce am mai cascat ochii a venit un tip sa ma ajute si a fost ft de treaba.Mie mi s-a parut cel mai pregatit angajat! Am cerut sa-mi dea un fond de ten compact,eu imi alesesem NC 20.
Mi-a explicat alegerea nuantelor:Daca atunci cand te prinde soarele te inrosesti  atunci iti trebuie NW.Daca atunci cand te prinde soarele te inegresti atunci iti trebuie NC.
Deci..ptr mine trebuie NW ptr ca intai ma inrosesc!
Ok..toate bune:an incercat NW,daca asa trebuie! Nu am gasit o nuanta NW  care sa arate natural pe tenul meu.Si le-a incercat direct pe fatza cu pensula.
Incearca NC..nici nu se vede ca e aplicat,se potrivea perfect.
Deci m-a lasat in ceatza...ptr ca el a zis ca NC o sa se vada aiurea pe fatza...dar NC se vedea perfect.Era exact invers.
Deci nu am  inteles nimic!!!
Tot ce stiu este ca NC 20 este nuanta perfecta ptr tenul meu.Daca ma dau doar pe jumatate de fatza...nu se vede diferenta de culoare.Asta e ceea ce conteaza nu?
In fine....asta este fondul de ten compact pe care mi l-am luat: (150 RON)




Next...i-am spus sa-mi recomande un concealer ptr cearcane.Eu ma uitam la cele compacte,ptr ca aveam un fix ca cele lichide nu au putere de acoperire.Ei bine mi-a zis ca pana la 30 de ani sa nu fac prostia sa folosesc anticearcane compacte ptr ca usuca ft tare zona de sub ochi asa ca mi-a recomandat concealer-ul SELECT COVER-UP pe care l-am si cumparat desi nu eram ft convinsa.
Dupa ce l-am folosit pot sa spun ca e cel mai bun concealer pe care l-am avut in viata mea!!!
Acopera ft bine,nu usuca,arata perfect natural,usor de blenduit,e pur si simplu perfect!(79 RON)


M-am mai uitat pe la fardurile de ochi mono pana ce a venit una cu nasul pe sus sa-mi zica ca nu asa se face,cum pot sa ating fardurile cu degetul ca sa fac swatch???Mai avea putin si ma facea nesimtita.Pai dar...cum altfel?(Tipul de mai inainte asa facea..lua fondul de ten compact...lua cu degetul si mi-l incerca intai pe incheietura mainii.) Tipa a scos un fel de lopatica..a luat jumate de fard pe ea si mi-a tuflit-o pe mana.Bun...si daca vreau sa mai vad alta culoare unde mi-o pune?Pe frunte???Ca mana mea era toata plina de fardul anterior.Nici macar nu s-a oferit sa-mi dea un servetel ca sa ma sterg!

Concluzia:
Unele dintre angajate lasa de dorit(nu toate!).Ma asteptam ca ele sa fie machiate mult mai frumos si cu bun gust.
Fiind prima oara cand intru in contact cu produsele Mac,pot sa spun ca imi plac ft mult,mi-au lasat o impresie buna si calitatea e excelenta.O sa revin cu un review ptr fondul de ten compact si concealer dupa ce o sa le folosesc suficient incat sa-mi formez o parere stabila.
Poate sa-mi explice si mie cineva treaba cu NC-ul si NW-ul ? :)) :))

36 de comentarii:

  1. NC - Neutral cool, not cool
    NW - Neutral warm, not warm

    Asa citisem undeva si asta mi-a ramas in minte :))

    RăspundețiȘtergere
  2. M-a distrat faza cu "lopatica" :)). Fondul de ten pare asa galben... e din cauza pozei sau asa e si in realitate? Eu cred ca sunt NC (dupa descrieri etc, cum scriai si tu mai sus) dar am un NW si e perfect (numai ca e nuanta cam inchisa, mi-ar trebui si mie tot 20). Oricum sa le folosesti cu placere!!

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) rad de una singura. offff, consultantii astia

    RăspundețiȘtergere
  4. Adina:
    Fondul de ten pare atat de galben din cauza aparatului.Sunt ft obosita si nu am avut chef de incercat,cu blitz,fara blitz etc

    Multumesc ft mult.Sper sa ma pot bucura de ele si sa fie Ok.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oh uitasem :) "Hello, may I help you", am ras de una singura in fata calculatorului timp de 5 minute =))

    RăspundețiȘtergere
  6. Alexandra:
    Acum imi vine si mie sa rad,dar pe moment imi imaginam cum opresc timpul si-i bag fardul ala pe gat :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Beibiii'love:
    Pe moment nu stiam ce se intampla.Ma gandeam ca vorbeste cu altcineva.M-am uitat in stanga,in dreapta dar nu am vazut pe nimeni :))
    Dupa aia m-a apucat rasul si tipa s-a simtit cam nasol,dar nu m-am putut abtine :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  8. si ai nimerit nuanta perfecta la lumina din magazin sau ai cerut voie pana afara? :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am nimerit-o la lumina din magazin.Am incercat 3 nuante si am luat-o pe cea care nu se vedea deloc pe piele.De data asta am nimerit-o perfect!
    Imi este frica sa-mi cumpar fon de ten de la Sephora ptr ca de fiecare data se dovedeste a fi prea inchis!

    RăspundețiȘtergere
  10. ce tip de ten ai?
    p.s.: sa le folosesti cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Cristina:
    Ms frumos!
    Eu am tenul uscat/mixt.
    Pana acum il aveam ft ft uscat dar nu stiu de ce,a inceput sa se schimbe.

    RăspundețiȘtergere
  12. NC - Neutral Cool (subtonuri galbene)
    NW - Neutral Warm (subtonuri roz)

    Asa imparte MAC fondurile de ten, exact invers decat restul firmelor care considera warm = galben si cool = roz.

    RăspundețiȘtergere
  13. am vazut ca urmeaza un review la kitul de sprancene al anastasieie soare. mai dureaza? sunt foarte curioasa cum te-ai inteles cu el. mie parca nu mi se potrivesc sabloanele. le combin si stau foarte mult sa ma pensez ca am sprancenele foarte inchise si nu se vede clar fardul

    RăspundețiȘtergere
  14. Camelia:
    Mersi ft mult!Acum am inteles!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  15. Alexandra:
    Mie mi se potrivesc perfect sabloanele.Ce nu mi-a placut este pensula care e prea mare.Imi place de 1000 de ori mai mult pensula ptr sprancene de la Too Faced ptr ca e mai mica si pot sa o folosesc cu precizie.
    Nu am mai facut review-ul la kit ptr ca deja l-am dat spre vanzare.Nu l-am folosit de cat o singura data si nu m-a dat pe spate.La fel nu imi place highliter-ul ptr ca e auriu.Eu prefer un crem deschis,in nici un caz auriu.
    Dar sabloanele ptr mine au fost de nota 10.Folosesc pettite arch si pot sa spun ca ma mandresc cu niste sprancene ft frumoase.
    Eu dintotdeauna am iubit trusa ptr sprancene Too Faced si nu m-am putut lasa de ea.Asa ca folosesc sablonul de la Anastasia+ trusa Too Faced.Asta este combinatia perfecta ptr mine.

    RăspundețiȘtergere
  16. daaa, highlighter-ul auriu nici eu nu-l folosesc. in schimb imi place ceara.

    RăspundețiȘtergere
  17. sa le folosesti cu placere! tare faza cu primirea in engleza :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Foarte tare faza cu lopatica!:))
    Sa le folosesti cu placere!!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa le folosesti cu placere!

    Multumesc Camelia pentru informatie.
    Ce ma oftic...am refuzat un corector MAC crezand ca sunt NW si aflu acum ca sunt NC :((( Exact de dos; trebuia sa fie MAC mai cu mot!

    RăspundețiȘtergere
  20. sa le folosesti cu placere :D.
    experienta asta o sa fie o amintire frumoasa si funny :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Sa le folosesti cu multa placere!!!
    Tu ai folosit erase paste de la benefit? raportat la erase paste ti se pare Select Cover up MAC mai bun ca el? Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  22. Thx Girls!
    Andreea!
    Astept de 2 luni coletul de la Lookfantastic cu Confession of a Concealaholic si inca nu mi-a ajuns.Deci mai am de asteptat putin pana o sa ajunga si la mine Erase Paste. :(

    RăspundețiȘtergere
  23. Tot nu ti-a ajuns pachetul de pe lookfantastic?
    Mie Mac nu mi-a placut!
    Doua produse am avut de la ei:un fard de ochi Paint pot si un fond de ten lichid-cel mai groaznic fond de ten care l-am avut vreodata.Toate bluzele camasile le-am patat.Nu rezista de loc.
    Acum ma tenteaza primer-ul cu SPF , ptr. vara.
    Vad ca toata lumea lauda MAC si Benefit.Cand ma fost in state mi-am luat si eu 2 produse Benefit si intr-adevar este o gama super de make-up.

    RăspundețiȘtergere
  24. Felicia:
    Inca nu mi-a ajuns comanda!
    Eu ador produsele Benefit(nu toate binenteles,ci majoritatea).
    Cat despre MAC,eu am doar concealer-ul Select Cover UP si fondul de ten compact.Concealer-ul mi se pare genial,iar fondul de ten inca nu l-am aplicat cu pensula,deci nu-mi pot da cu parerea inca.Am mai vazut ca si la farduri de ochi sunt niste culori superbe si ft pigmentate dar mi se pare prea scump sa dau 80 ron pe un mono fard.Prefer sa-mi iau palete.La fel si blush-urile crema mi-au placut,dar sunt prea indragostita de Dallas de la Benefit ca sa-mi mai achizitionez alte blush-uri :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu de la MAC am doar un Mineralize Skinfinish Natural primit cadou, dar imi place muuult. Ai vazut cumva ce pret aveau blush-urile crema si eyeliner-ele gel ? xoxo

    RăspundețiȘtergere
  26. Andreea:La Blush-uri nu mai tin minte exact pretul,ptr ca erau si pudra si crema si baza ptr blush(prima oara cand aud ca exista baza ptr blush-adica...ce rost are sa o cumperi?).
    Eyeliner gel nu erau deloc.Si pe mine m-ar fi tentat!
    Mineralize Skinfinish cum e?Nu vrei sa faci un review?
    Incep sa fiu in love de produsele MAC!

    RăspundețiȘtergere
  27. Nici eu nu pricep ce rost are baza pentru blush. Legat de MS Natural, promit sa-i fac un review zilele astea. :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Cand am citit randurile scrise de tine nu imi venea sa cred ochilor.Faza cu "lopatica" am patit-o si eu.Identic!nu era fata cu rujul inchis la culoare?

    RăspundețiȘtergere
  29. Ruxy:
    Ba da!Tin minte exact ptr ca mi-am zis ca exagereaza putin cu machiajul ptr ca avea si ochii puternic conturati,si buzele la fel!
    Deci sa inteleg ca nu sunt singura care a patit-o :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  30. faza cu NC si NW este exact asa cum ti-a explicat vanzatoarea.. nu stiu cum ai vazut tu in magazin (unde sunt lumini artificiale), dar sunt sigura ca faceai mai bine daca iti luai NW daca mai intai te inrosesti, si ti se vad venele la incheietura mainilor - ai ten de start albastru

    RăspundețiȘtergere
  31. Aiurea daca nu ti a ajuns coletul de pe lookfantastic... :(
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  32. Mirela:
    Tocmai asta ziceam..ca vanzatorul mi-a zis ca-mi trebuie NW si dupa ce a incercat NW mi-a zis ca arata straniu pe fatza mea si ca imi trebuie NC.
    Si NC-ul arata perfect.Si de asta m-a bagat in ceatza!Ca daca imi trebuie NW de ce pana la urma mi-a recomandat sa-mi cumpar NC?Si de ce NC arata perfect(si la lumina naturala)pe tenul meu?

    RăspundețiȘtergere
  33. Stiam si eu ca la fdt MAC NC este pentru warm undertone iar NW pt cool undertone. Totusi am vazut pe un blog o tipa care se dadea f rotunda ca lucreaza la un MAC counter in strainate,si ca MAC NC=cool si NW=warm (imposibil ca se vede cu ochiul liber diferenta) si am zis wtf?! hai sa ma researcheiuesc:D
    Asa am gasit aceasta postare a ta. Eu sunt din Baia Mare, fana infocata MAC :D.Am mers si eu saptamana trecuta in vizita in Bucuresti si am mers si eu f nerabdatoare in Baneasa S C. Am stiut exact ce vreau si ce imi trebuie nu am avut nevoie de ajutor.Experienta a fost destul de naplacuta,tipele de acolo sunt niste nesimtite si se uita f ciudat...pfff..data viitoare cred ca ma duc in Budapesta.

    RăspundețiȘtergere
  34. A.. si FYI exista si ten neutral undertone(o combinatie intre nc si nw).Poti avea pinkish undertone dar nw sa fie prea pink (in cazul de fata trebuie combinate).Sau un exemplu f bun de fdt cu paleta de culori neutre ar fi Revlon Colorstay.

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!