luni, 20 decembrie 2010

My Face Routine-CLINIQUE 3 STEPS



De mult timp vreau sa fac aceasta postare...nu stiu ce m-a oprit.Probabil ca am vrut sa fiu sigura de rezultate inainte sa spun clar si raspicat ca ptr mine aceste produse sunt Holy Grail.

Niciodata nu am avut tenul perfect desi visez de mult la el.Am incercat pana acum multe produse destinate ingrijirii tenului(am incercat si Bruno Vassari de care se vb atat) dar nimic nu m-a convins sa le cumpar si a 2-a oara.

Asta pana am incercat Clinique.Am avut variantele mici(cu exceptia cremei de ochi) si dupa ce le-am terminat am cumparat in varianta extra-large :D




Am tot vazut pe youtube multe "make up guru" care ridicau in slavi Clinique...asa ca m-am gandit sa incerc si eu.
Si cum tocmai avusesem o alergie la un produs si nu stiam la ce(imi iesisera multe cosuri si eram disperata!) am zis sa le inlocuiesc pe toate.
Zis si facut..dupa ce m-am documentat bine m-am dus pe pagina lor oficiala unde poti face un test.Stiam ce tip de ten am,respectiv uscat-mixt,dar am zis ca ei stiu mai bine care dintre produsele lor se potrivesc ptr mine.


PRIMUL PAS: CLEANSE (curatare)

Este un sapun facial lichid care vine in 3 variante:Extra Mild (pt ten ft uscat),Mild (pt ten uscat-mixt) si Oily Skin(ptr ten gras-mixt).
Eu am varianta Mild.Il folosesc de 2 ori pe zi(dimineata si seara),iar ptr mine tine locul demachiantului.Curata ft bine chiar si mascara Waterproof fara sa usuce pielea si daca se intampla sa intre in ochi nu ustura deloc,desi eu am ochii ft sensibili.E ft usor de folosit ptr ca are o pompita care apasata o singura data elimina cantitatea perfecta de sapun.
Dupa ce il folosesc imi lasa tenul curat,fresh si sanatos.


PASUL 2: EXFOLIATE (exfolierea)

Aici este momentul in care o sa aplicati conceptul LOVE IT or LEAVE IT!
Clinique ii spune CLARIFYING LOTION-THE DIFFERENCE MAKER care la fel vine in mai multe variante ptr toate tipurile de ten.
Este o lotiune de curatare  care se aplica cu o discheta demachianta dupa ce am curatat pielea cu sapunul facial.
Cand am citit prima data prospectul scria ceva de genul:"Dupa folosire veti simti o usoara furnicatura.Nu e nici o problema,este absolut normal.Asta inseamna ca functioneaza si ca-si face treaba."

Bun...atunci aveam alergia aia si aveam destul de multe cosuri.Am aplicat lotiunea si m-a usturat ca naiba.Faceam ca toti dracii prin casa tzopaind ca o nebuna :))
Daca ati vazut Home Alone cand ramane Kevin singur acasa si se da cu after shave atunci stiti despre ce vorbesc :)) (mai ales ca si Clarifying Lotion are mirosul ala specific de spirt)
Dupa vreo 3-4 zile am observat ca fatza mea incepuse sa devina mai curata si apoi incetul cu incetul arata din ce in ce mai bine.Si nu mai ustura.Ce e ciudat..daca am 2 cosuri..simt furnicaturi doar in zona lor,in rest nimic.
Acum...pot spune ca sunt multumita cu tenul meu.Cosurile nu mai sunt...ft rar se mai incapataneaza cate unul sa apara ,dar trece relativ repede.Tenul nu e perfect(nu stiu daca e cineva care poate sa zica ca il are asa),dar e vizibil mai curat ca inainte.Ptr.mine daca mi-l pot pastra asa sunt mai mult decat fericita.

PASUL 3-HIDRATAREA

Produsul hidratant vine in 2 variante:tip crema ptr tenul uscat si tip gel ptr tenul gras si mixt.
Eu am cumparat binenteles varianta ptr ten uscat.Primele 4-5 saptamani m-am simtit in al 9-lea cer.Nu am mai avut probleme cu senzatia de piele care tine,nici cu aparitia inestetica a cojitzelor pe fatza.
Acum incep sa simt ca e prea hidratant,dardupa ce il termin o sa incerc varianta gel.


CREMA DE OCHI: ALL ABOUT EYES-varianta RICH

Dupa ce am folosit-o de cateva ori imi parea rau ca am cumparat-o.Am avut de ales intre varianta simpla,mai usoara si varianta RICH care e mai grasa,mai hidratanta.Am ales-o pe ultima si dupa primele utilizari mi se parea imposibil de blenduit si nu vroia sa se absoarba in piele.
Dar mi-am dat seama care era problema.Noaptea tin geamul deschis la baie din obisnuinta si pe timpul noptii e frig.Intr-o noapte l-am tinut inchis si dimineata crema a fost perfecta.A intrat in piele ft usor,parca ma mangaia.Deci trebuie tinuta la caldurica :))
Oricum,next time o sa cumpar crema simpla,neinbunatatita.
Crema asta se vrea a face multe:sa inlature cearcanele si umbrele de culoare inchisa din jurul ochilor etc.
Nu am observat sa faca asa ceva,in schimb hidrateaza ft bine.Si eu sunt multumita cu asta!

Asta a fost tot.A fost o postare lunga,dar am zis sa scriu tot si sa nu omit nimic :))

Care sunt produsele voastre(skin care) preferate?O varianta mai ieftina ptr Clinique? :D
Pupici!

20 de comentarii:

  1. nu e lung postul,e foarte util.multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multuumesc muult pentru review! de cand am citit ca folosesti Clinique imi doream postul asta! m-ai convins sa mi-l iau si eu! abia astept!!!!! :*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca ti se pare util Modniza.
    Thx ptr cuvintele frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte misto :) eu am doar pasul 3, vazusem o oferta in Sephora, cu cei 3 pasi + inca alte cateva chestii de la Clinique la aproximativ 350 lei.

    imi place foarte mult crema, eu o am in varianta gel, sunt curioasa cum functioneaza cand e folosita toata gama.

    RăspundețiȘtergere
  5. Andreea:
    Ma bucur ca postarea mea ti-a fost de ajutor.Sper sa fie bun si ptr tenul tau.

    RăspundețiȘtergere
  6. Beibiii:
    Sunt ft curioasa cum e varianta gel.Parca nu mai am rabdare :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu as incerca Clinique dar sunt si destul de scumpe... am fost foarte multumita de LRP dar acum parca nici o crema nu ma mai ajuta, sunt tare dezamagita de tenul meu in ultimul timp:(

    RăspundețiȘtergere
  8. Intr-adevar Clinique mi se par scumpe!Ma gandesc cu groaza ca o sa mi se termine si incerc sa le fac sa dureze mai mult :D
    De asta intreb de preferatele voastre.Poate gasesc o alternativa mai ieftina ptr Clinique :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu as vrea Clinique, dar chiar sunt scumpe... ieri am fost si m-am uitat, ma asteptam sa aibe un pret mai ridicat, dar nu 100 ron sticluta :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Irina:
    Si mie mi se par scumpe.Cred ca ar iesi mai convenabil cumparate la set!

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu ma incadrez in aceasi tipologie ca tine in ceea ce priveste tenul...dar eu folosesc produse de la La Roche Posay..ma tenta si pe mine Clinique dar imi era teama sa nu arunc cu banii degeaba:D

    RăspundețiȘtergere
  12. Si de unde pot fi cumparate la set, ca in Sephora n-am mai vazut, doar in duty-free

    RăspundețiȘtergere
  13. Irina:
    Pe Strawbwrrynet gasesti preturi putin mai bune.Facial Soap e 80 Ron,Clarifying Lotion(200 ml) e 69 Ron si crema de fatza varianta mare costa 125(cea mica 69).Sunt si multe seturi travel size.
    La set vazusem de cumparat intr-un Sephora din Bucuresti.Costa 350 Ron setul cu 3 steps + vreo 2 produse make up.

    RăspundețiȘtergere
  14. Xella:
    Eu am primit produsele La Roche Posay de curand.O sa le incerc sapt viitoare cred.
    Sper sa functioneze si ptr tenul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Am si eu exact aceeasi varianta; sunt foarte bune dar dupa ce mi se termina cred ca imi iau numarul 1. La crema de ochi raman pe varianta rich ca face minuni in cazul meu. Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Mie dupa ce mi se termina o sa-mi iau crema de fatza varianta gel.Dar sper sa nu mi se termine prea repede :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Tocmai am terminat o mostra de crema Clinique, pasul 3, imi place foarte mult, acum ca vad si de bine scris despre ea chiar mi-o cumpar :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt curioasa cum ti se vor parea produsele de la La Roche Posay, eu nu am putut sa imi fac o parere despre Effaclar K, fiind atat de mica... si chiar ma batea gandul sa o iau candva, dar n-a produs nicio schimbare tenului meu. Bine, am folosit-o de vreo 4 ori... ca avand 5 ml...

    RăspundețiȘtergere
  19. și eu am kit-ul ăsta. Am folosit produsele un timp după care am uitat de ele...ar trebui să mă apuc iar să le folosesc.
    Crema mi se pare că miroase puțin ciudat, numai eu am problema asta? :))

    PS: ai niște mici greșeli pe ici pe colo :)

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. si eu am dramatically different clinique :)

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!