duminică, 19 decembrie 2010

Nuxe Huile Prodigieuse Review

Am primit Nuxe Huile Prodigieuse de la Mihaela si acum am revenit cu parerile asupra lui.
Trebuie sa recunosc ca la inceput am fost putin sceptica in privinta acestui produs ptr ca e sub forma de ulei.Si eu cand aud cuvantul "ulei" deja ma gandesc la par gras,uleios si alte lucruri asemanatoare.
Asa ca am zis sa-l folosesc ceva timp si apoi sa-mi pot spune parerea sincera si personala despre el.

Ca de obicei...scopul meu nu este sa va plictisesc,ci sa spun la subiect ce mi-a placut la acest produs,ce nu mi-a placut si daca l-as cumpara;asa ca,la fel ca pana acum voi structura acest review in Pro si Contra ptr ca nu am intalnit pana acum minunatia care sa nu aiba absolut nici un defect.Stiu ca este un produs primit,dar asta nu inseamna ca trebuie sa scriu doar lucruri bune despre el si pe cele rele sa le ignor.



PRO:
  • Ambalajul e ft ft dragutz.Cand mi-a ajuns coletul,l-am desfacut repede si cand am vazut sticluta cred ca am stat vreo 10 min cu ea in mana :D Ce mi-a placut ft mult este ca scrie in partea de sus "your gift".Well..that's something new! De obicei monstrele sunt obisnuite,nimic nou.De fiecare data cand vine cineva la mine si ma intreaba ce e,ii spun:"Asta l-am primit.Vezi..scrie Your Gift aici!Vezi??Vezi??" :))

  • Cel mai mult imi place sa-l folosesc impreuna cu fondul de ten.In fiecare dimineata amestec cateva picaturi cu fondul de ten si se vede diferenta.Eu am tenul uscat,usor spre mixt si de obicei,oricat de hidratant ar fi un fond de ten,pe fatza mea arata prea pudrat.Problem solved!! 2 picaturi din acest ulei si fatza mea nu mai arata pudrata! Asta ca sa nu mai zic ca in sfarsit am si eu acel "glow" de care se vorbeste atat.

  • Aplicat pe par il face ft shiny,natural si sanatos,netezind firele rebele.Cel mai mult imi place sa-l folosesc atunci cand imi las parul cretz.Folosesc 2-3 picaturi si il aplic la varfuri si putin prin bucle.Le defineste ft bine si imi netezeste toate firele care nu vor sa stea la locul lor.Nu l-am folosit la radacina parului si nici nu cred ca o sa-l incerc in acest mod ptr ca mi se ingrasa ft repede parul asa ca la radacini nu aplic nici un produs.

  • Atunci cand imi simt pielea ft uscata si am nevoie de hidratare mai puternica,seara inainte de culcare amestec 2-3 picaturi cu crema de noapte si  dimineata cand ma trezesc tenul meu e hidratat,iar senzatia de uscat dispare.

  • Ce am observat ft clar este rezultatul pe care il are atunci cand il folosesc dupa epilat.De obicei imi ies bubite rosii dupa ce folosesc ceara si ma tin de obicei in jur de o zi.Dupa ce am folosit uleiul Nuxe,bubitele au disparut in 3-4 ore.



CONTRA:
  • Aici intra parfumul.(Parerea mea Ok?Gusturile nu se discuta).As prefera sa fie inodor.Mirosul e mult prea puternic ptr mine.Mai ales atunci cand il folosesc impreuna cu fondul de ten.Toata ziua nu simt decat parfumul asta pana un adancul plamanilor.Mirosul nu ma prea incanta,mai ales ptr ca sunt ft sensibila.Am alergie la Dero!Cine mai are alergie la Dero in lumea asta???:))


CONCLUZIA:
Imi place acest produs in special ptr rezultatul pe care il are aplicat impreuna cu fondul de ten(impreuna se intind atat de bine pe fatza,aluneca usor,intra in piele si hidrateaza ft bine).
L-as cumpara in ciuda parfumului pe care il are si mie nu imi place.Dar fara acest parfum ar fi mai mult decat perfect!

8 comentarii:

  1. Eu am uneori alergie la Dero, si ma trezesc ca din cauza lenjeriei de pat sau pijamalelor proaspat spalate ma mananca pielea pana nu mai suport si dau cu unghiile...evident, se inroseste si pruritul devine si mai sacaitor, si uite asa fac noapte alba. Din cauza imunitatii scazute dezvolt si manifest tot soiul de alergii si reactii dubioase...ma patez pe gat si piept (uneori si fata) cand ma enervez, ma patez la frig si cateodata mai fac si niste brobonite ce seamana cu muscaturile de tantari dar mai mari, mi se inrosesc si ma mananca mainile la apa rece, nu ma pot spala pe corp cu sapun fiindca iarasi apoi imi jupoi pielea din cauza pruritului. Frigul ma necajeste cel mai tare, stau in plapuma si simt cum ma pisca ceva pe picioare.
    Mai nou m-am trezit cu cateva pete ce se descuameaza pe abdomen...concluzia medicului? Alergie. La ce, nici el nu stie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deabia astept sa il primesc si eu:X Dar din curiozitate...a ce miroase? Ca nu am vazut pe nicaieri precizat:D sunt foarte curioasa..

    RăspundețiȘtergere
  3. Little Princess:
    Nu stiu sa descriu exact mirosul!
    Miroase a parfum ft puternic.
    L-am intrebat pe sotul meu a ce miroase.Mi-a spus ca a parfum de Preot :))
    Well..ii dau putina dreptate.Mie imi aduce aminte putin de smirna.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh m-ai facut si mai curioasa:)) Daca e puternic probabil o sa imi placa...

    RăspundețiȘtergere
  5. Ramona:
    Eu la Dero stranut incontinuu.Mai ales atunci cand merg la Supermarket pe langa standul cu Dero.Si la fel..ma mananca tare mainile cand ating Dero si alte produse de genul.Dar odata ce lenjeria e uscata,nu mai am nici o problema.Deci aici ok ca sa zic asa.
    E aiurea sa ai alergii si cu cat sunt mai multe cu atat e mai aiurea.
    Trebuie sa facem cumva sa ne ridicam imunitatea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Little Prices:
    Depinde de persoana.Eu nu sunt obisnuita cu parfumurile puternice.Daca tie iti plac atunci e ft probabil sa-ti placa si Nuxe Huille.
    Kisses! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Mirosul este dat de uleiurile esentiale...nu prea au cum sa il faca inodor. Eu banuiesc ca uleiul de camelie este cel "vinovat" de miros. Eu dupa vreo 20 de minute nu mai simt mirosul, chiar daca il dau pe fata sau pe maini, presupun ca este vorba si de cum reactioneaza fiecare piele. Si nu esti singura cu alergie la dero...eu am facut o alergie de toata frumusetea la Ariel, tratata la dermatolog, ca nu reuseam sa inteleg de ce am devenit brusc dalmatian.

    RăspundețiȘtergere
  8. Jules:
    Nu stiam ca mirosul este dat de uleiurile pe care le contine.Am crezut ca asa li s-a parut lor ca e ok..sa puna parfum.Acum inteleg.

    Si chiar ma bucur ca nu sunt singura cu alergie la Dero.Ma simteam putin....freaky :D

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!