luni, 4 aprilie 2011

Cum s-a terminat povestea cu Lookfantastic!

Va povesteam AICI despre tzeapa pe care am avut-o cu Lookfantastic.Apoi v-am tinut la curent cu problema AICI.

Pe scurt(sau nu)...Am dat o comanda pe site-ul lor pe data de 25 octombrie 2010,urmand ca in 5 zile(conform spuselor lor) sa primesc coletul.



Banii mi-au fost luati din cont la scurt timp dupa ce am dat comanda-in aceeasi zi,dar coletul nu l-au trimis niciodata!
Ce au facut in schimb?
-nu mi-au raspuns la intrebari/s-au facut ca ploua
-mi-au spus ca nu pot face nimic si nu imi pot spune nimic pana ce nu trec 30 de zile lucratoare din momentul in care am dat comanda
-dupa alea 30 de zile mi-au zis ca l-au trimis si ca s-a pierdut,dar mi-l trimit din nou si in 15 zile ajunge sigur
-dupa 15 zile s-au dat de gol si au zis ca de fapt nu mi-au trimis NICIODATA coletul ptr ca...sunt foarte aglomerat datorita CRACIUNULUI! (tineti minte-Craciunul incepe in octombrie!)
-mi-au zis ca il vor trimite-nu l-au trimis nici atunci
-mi-au mai zis odata ca il vor trimite si am refuzat!Am cerut clar banii inapoi.
-dupa ce am cerut banii nu mi-au mai raspuns si s-au facut ca ploua
-m-am enervat si am intrat pe pagina lor de FB(unde aveau sute de reclamatii asemanatoare).Acolo am vazut ca sunt unii care au dat comanda cu mult inaintea mea si nu au primit nimic.

-am inceput sa le comentez fiecare postare de-a lor:Ei scriau:"Avem reduceri ptr cadourile de Craciun"-eu raspundeam"Ce folos are sa cumperi cadouri de Craciun de pe site-ul Lookfantastic,daca le primesti de abia Craciunul viitor?" :))
-ei scriau:"Am adus un brand nou bla bla"-eu raspundeam "Ce rost are sa vindeti multe branduri,daca luati banii si nu trimiteti coletele?"

S-au enervat ptr ca dupa mine se luau si alte persoane si se adunau la fiecare postare de-a lor cate 10-20 de alte reclamatii de genul meu.
Dupa cateva episoade asemanatoare mi-au scris inapoi ca au aranjat sa imi primesc banii inapoi.

Rezultatul-in luna martie 2011 am reusit sa inchei povestea!
DUPA 5 LUNI!!!



Concluzie:stiu ca sunt persoane care nu am avut probleme cu ei...dar de asemenea am citit pe bloguri ca sunt fete care nu si-au mai vazut banii nici pana in ziua de azi!
Nu recomand Lookfantastic si nu o sa-l recomand niciodata in viata mea!
Sunt neseriosi,nesimtiti si mincinosi!
Am spus-o!

34 de comentarii:

  1. ce oameni!...bine ca nu te ai lasat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow, nu stiu cum ai avut rabdare 5 luni :)). Bine ca s-a rezolvat macar... :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu stiu cum de am avut atata rabdare :))
    Dar m-au enervat la culme!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte bine le-ai facut! Ma bucur ca ti-ai primit banii inapoi!:D

    RăspundețiȘtergere
  5. bravo,ca nu te-ai lasat! eu nu am patit nicioadata asa ceva.pupicei

    RăspundețiȘtergere
  6. o intamplare urata bine ca ti-ai recuperat banutii :)

    RăspundețiȘtergere
  7. si bine ca ne-ai povestit si noua ca sa avem grija

    RăspundețiȘtergere
  8. ce oameni! isi bat joc de cei care dau mancarea in gura lor:))

    RăspundețiȘtergere
  9. foarte tare faza cu coment-urile pe FB! :)))
    ma bucur ca ai fost suficient de hotarata incat sa mergi pana la capat!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  10. foarte bine ca nu te-ai lasat!trebuie sa lupti pt ce e al tau.eu nu stiu cum as fi reactionat intr-o astfel de situatie...cred ca as fi renuntat destul de usor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva.. Bine ca ai fost perseverenta,te-ai luptat pentru banutii tai si nu ai renuntat!
    Aceeasi treaba am sa o fac si eu cu Barry M,deja se fac 3 saptamani,coletul nu mi l-au trimis,cei 17 lire mi i-au retras in aceeasi zi evident,teoretic ei au trimis coletul la 3 zile dupa ce au retras banii sau cel putin asa apare pe site.La e-mailuri nu raspund DELOC!
    Chiar mi-ai dat idei sa le caut pagina de FB si sa ii intreb direct de sanatate!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai nu are rost sa ne lasam calcate in picioare.Noi am muncit ptr banii aia si totusi,50 de lire cat a costat la mine nu sunt de aruncat!
    Nici la mine nu au raspuns la mailuri.
    Pe FB sunt foarte promti ptr ca vede toata lumea :))

    Sper totusi sa nu ai nici o problema cu cei de la Barry M!

    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. of, cat de neplacut! insa te admir pt perseverenta! BV! ma bucur ca ai terminat povestea si ca ne'ai lamurit si pe noi, eu cel putin nu stiam ca sunt chiar asa de nesimtiti!
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  14. Betty:
    Sa stii ca aproape renuntasem,dar dupa ce am vorbit atunci cu tine,am zis ca nu ma las!
    Multumesc :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu am fost tepuita de ei, dar nu am avut rabdarea ta asa ca nu mi-am recuperat banii. Ma bucur ca le-ai facut-o!! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Felicitari ca ti-ai recuperat banii, am patit si eu ceva asemenatator cu strawberry.net si tot cam dupa 3-4 luni mi-am recuperat banii, bineinteles dupa multe mailuri trimise.

    RăspundețiȘtergere
  17. Anca Buzea:
    Imi pare rau ca si tu ai trecut prin asta :(
    Dar ma bucur ca am facut postarea astfel incat sa stie toate fetele de ce sunt in stare cei de la Lookfantastic.La ei e ca la loto:daca ai noroc,primesti produsele,daca nu,iti iei tzeapa :)) :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ancutza:

    Eu cu strawberrynet nu am avut nici o problema pana acum.Saptamana asta am dat ce-a de-a 13-a comanda la ei si de fiecare data au fost mai mult decat perfecti.Dupa parerea mea ei sunt cei mai seriosi si profesionali de pe piata.

    Sper sa ramana asa si ce ai patit tu cu ei sa nu se mai repete.Sa fi fost doar o greseala din partea lor si nu ceva intentionat cum a fost la cei de la Lookfantastic.

    Hugs :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Doamne fereste.
    Pai cine isi mai da dupa asta comanda de la ei?:))

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai caracterul meu , de aia imi esti draga! Felicitari!:)))):* Pupici

    RăspundețiȘtergere
  21. imi pare rau ca ai patiti si tu asa...eu nu am avut nici un fel de probleme de genul asta...oricum, bine ca nu te-ai lasat si ai reusit sa iti recuperezi banutii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Foarte bine ca ai luat atitudine! Bravo !!

    RăspundețiȘtergere
  23. Ah ce bine-mi pare ca nu te-ai lasat cu una cu doua si ca le-ai aratat ca nu pot castiga ei de fiecare data!

    RăspundețiȘtergere
  24. De aceea, in masura in care e posibil, platiti numai prin PayPal! Si daca aveti probleme, in termen de 45 de zile de la efectuarea platii, puteti solicita returnarea sumei.

    RăspundețiȘtergere
  25. am facut doua comenzi pe lookfantastic,prima data n-am primit coletul dar trebuia sa astept 20 de zile,tot n-a sosit,am cerut banii inapoi,in 3 zile au fost in cont.
    a doua comanda a fost acum o luna,am trimis mail de ce nu mi-a ajuns coletul,asta a fost vineri,luni am gasit in cutie avizul.
    s-a rupt cutia,a trebuit sa faca un proces verbal cei de la posta,sigur au uitat sa trimita mai departe:(,macar produsele erau intacte.

    RăspundețiȘtergere
  26. Cristina:
    Ai ft mare dreptate.Trebuie sa-mi fac si eu cont PayPal :D

    RăspundețiȘtergere
  27. Fetelor dati-mi si mie un sfat! Eu am aceeasi problema cu cei de la strawberrynet. Am comandat de la ei pentru ca vazusem ca toata lumea e multumita (am citit diverse bloguri). Am facut comanda pe 10 si nici pana azi nu a ajuns. Pe site-ul postei romane nu exista codul de urmarire pe care mi l-au dat. Le-am scris 2 mail-uri si mi-au raspuns la unul dintre ele explicandu-mi ca in perioada de sarbatori ei sunt aglomerati. Dar ce legatura au sarbatorile daca la ei pe site figureaza comanda mea expediata din data de 11 decembrie. Am impresia ca nu mai vad nici banii si nici produsele. Voi ce ma sfatuiti?

    RăspundețiȘtergere
  28. Q88:
    Eu am comandat de peste 20 de ori de la ei si nu am avut nici cea mai mica problema.Incearca sa le scrii pe pagina lor de Facebook,unde sa pui codul de urmarire,numarul comenzii si sa le ceri sa-ti spuna pe unde e comanda ta.Cred ca vor fi mai receptivi asa :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc pentru sfat! Le-am scris pe facebook de 2 ori si nu mi-au afisat mesajul "pe perete". Si am mai vazut comment-uri (in limba portugheza) in care se plangea ca a dat comanda pe 15 decembrie si nu a primit-o. Eu le-am mai scris un mail acum, sper sa imi raspunda. Imi pare rau ca am facut comanda si sincer nu inteleg cum atata lume e multumita de ei! Oare chiar la mine sa fie ghinionul si sa fie neseriosi? Inclusiv astazi codul pe care mi l-au dat figureaza ca inexistent pe site-ul postei romane! Ma oftic rau! Pentru prima comanda efectuata experienta e foarte neplacuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru corectitudine revin cu finalul povestii. Am primit coletul pe 5 ianuarie intact. Parfumul si rujul foarte bine si frumos ambalate. Raportul pret calitate mi se pare foarte bun, pacat ca stau prost la capitolul expediere in perioada sarbatorilor.
    Concluzia mea: produse bune, preturi foarte bune in perioada sarbatorilor,servicii postale proaste.
    Daca voi mai comanda vreodata in viata mea voi avea grija sa nu mai am pretentii in ceea priveste primirea coletului.

    RăspundețiȘtergere
  31. Q88:
    Ma bucur ft mult ca ti-ai primit coletul si ca produsele au ajuns cu bine.Sa speram ca toata problema a fost din cauza sarbatorilor,ptr ca au unele oferte foarte bune si m-ar intrista sa stiu ca sunt neseriosi!

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!