luni, 25 aprilie 2011

M-am saturat de Gerovital!!!


THE END!
In sfarsit am auzit si eu ca s-a terminat campania Gerovital.
M-am saturat pana peste cap! Campania asta mi s-a parut atat de agresiva incat m-am saturat si de blog si de toate.De cand s-a inverzit toata blogosfera,eu am batut in retragere.Nu am mai simtit nevoia si placerea de a citi bloguri,si de a scrie nici atat...
Si in plus...ce sa citesc??Gerovital in sus,Gerovital in jos..peste tot Gerovital!

Ca sa nu mai amintesc de unele review-uri care mi se par total exagerate si deloc adevarate.Da!Sunt de acord cu un review in care se zice ca produsul e bun,face ceea ce spune,ofera hidratare etc etc..dar cand aud ca o crema Gerovital este descrisa ca "perfectiunea,regina cremelor,facatoarea de minuni,a albit cearcanele dupa numai 2 zile" si alte asemenea prostii sunt total dezamagita!
Ce are crema aia de e atat de "perfectiune"??Face cumva si mancare?Creste si copii?Spuneti-mi si mie ca sa imi concediez menajera! :)) :)) -joke
Eu una..sa am o crema pe care sa o aplici si sa dispara cearcanele sau ridurile ca prin minune as vinde-o pe putin 1000 de euro/nu 10-15 lei!

Inconstient am inceput sa detest aceasta firma,numai cand ii aud numele mi se ridica parul pe mine!
Sper ca foarte curand totul sa revina la normal...

Vor urma niste postari destul de interesante zic eu:make-up collection,colectia de pensule si cat de curand review-uri ptr mai multe produse&comparatii.De exp:highlighter-o postare cu toate pe care le am,prezentare si preferate.Dar astea binenteles,de indata ce se termina toata nebunia asta!


Va pupacesc! :)

36 de comentarii:

  1. Felicitari!!! :x:x

    Stiu... si eu am avut echipa mea, probabil te referi si la blog-ul meu cand spui ca vezi numai verde dar te felicit pentru postare!!

    A fost o campanie mult prea agresiva si care a starnit prea multe conflicte intre blog-uri si prea multe minciuni in review-uri.

    Urat, foarte urat din partea Farmec!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cred ca esti singura care s-a saturat..:D...

    RăspundețiȘtergere
  3. Acelasi lucru mi s-a parut si mie! Tare ma bucur ca s-a terminat in sfarsit :) Initial am fost si eu invitata in campanie de 2 echipe de fete, dar am refuzat pentru ca efectiv nu aveam timp sa ma implic. Acum realizez ce bine am facut totusi :)

    O zi buna si de abia astept noile postari! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Adina:
    Nu ma refer la tine,ci la alte persoane care au exagerat cu Gerovitalul.Iti urmaresc blogul si chiar am observat ca in perioada asta "verde" ai fost printre putinele care au scris si despre altceva si care a facut diferenta intre campanie si alte subiecte!

    Cat despre conflictele intre bloguri...nu am vazut,dar sunt dezamagita sa aflu ca au existat!
    Bine ca s-a terminat!

    Pup :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Anna:
    Sunt sigura ca nu sunt singura,dar eu nu m-am putut abtine sa nu o spun :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt de acord cu tine...chiar daca am facut si eu parte din campania asta, ma bucur ca eu si echipa mea, am fost mai rezervate...ne-am facut treaba dar am incercat sa nu obosim.
    Bine ca s-a termint...sper ca totul sa revina la normal, iar fetele sa renunte la orgolii.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. ai spus exact ceea ce gandeam si eu!!!! nu am mai prea gasit postari interesante in ultimele sapt, peste tot era vorba ori de creme verzi ori de mostre ori ceva legat de asta!!!

    ps: abia astept postarile tale, suna minunat ce ne-ai pregatit!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar te rog,de fapt,te implooor sa postezi cat mai repede pt ca m-am saturat sa intru pe blog si sa nu gasesc nimc nou:(.Inteleg ca aceste sarbatori ocupa timpul bloggeritelor dar poate mai sunt unele ca mine care nu au ce face si isi 'omoara' timpul citind bloguri:)
    Abia astept sa se termine Pastele:D.
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  9. Uf, nu esti singura. Eu am un produs preferat de la ei si despre ala am scris. Cred ca ei au realizat ca nu sunt prezenti in online si au vrut sa schimbe lucrurile, doar ca toata campania a fost prea agresiva si a obosit cititoarele, plus ca s-au iscat scandaluri si rivalitati cand blogurile de beauty ar trebui sa fie locuri fun, unde sa ne destindem. Si eu am fost invitata intr-o echipa, insa deja primisem produsele inainte si am zis ca nu ar sens sa le primesc de 2 ori, sa las altcuiva sansa si oricum nu aveam timp sa ma implic cum trebuie in campanie, abia am timp sa tin blogul pe o linie de plutire. Mie-mi place sa spun lucrurilor pe nume, asa am si facut in postarea despre produse si eu cred ca lucrul a fost apreciat si feedback-ul luat in considerare. Din pacate, vad ca lumea e tot mai dornica sa participe la concursuri si e foarte agresiva, iar cand vor anunta echipa castigatoare, cred ca iar va fi scandal :). te pup si astep postarile! cum ti se pare a tone grey? sa stii ca eu nu am fost deloc impresionata de fdt de la dior! Daca dadeam pe el 250 de ron la sephora sau chiar pe strawberry 150 de ron pret intreg, ma cam ofticam! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. exact acelasi lucru am simtit eu in legatura cu campania Ivatherm.Deci ma saturasem ca non-stop sa citesc numai despre Ivatherm...bine,poate are legatura si cu faptul ca am aflat de campanie prea tarziu pt a ma inscrie :))))),dar totusi...

    De-abia astept postul despre highlighter.Recent mi s-a pus pata,si vreeau neaparat highlighter,si l-am ochit pe cel de la ELF in nuanta spotlight,dar BINEINTELES ca iar nu e pe stoc...offf...

    RăspundețiȘtergere
  11. pe mine parca mai mult m'a enervat campania Ivatherm :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. simi_for:
    Sunt si fete care au facut parte din campania asta,dar care nu au exagerat.
    Dar am vazut si exemple in care s-a depasit de mult limita bunului simt.Si bine ai zis de orgolii... rivalitatea asta intre noi blogaritele nu ar trebui sa existe!!
    Sper sa revina totul la normal :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Sunshine:
    Ft curand o sa incep si eu postarile.Trebuie sa imi fac timp azi ptr niste poze si de maine o sa apara pe rand :)

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  14. Camelcutza:
    E foarte bine ca au vrut sa se faca prezenti online,doar ca ei au uitat aspectul cel mai important:trebuie sa se faca cunoscuti in sensul bun!
    Cred ca altfel ar fi decurs toata povestea daca nu ar fi fost atat de agresivi,daca ar fi lasat ca totul sa decurga natural si ar fi eliminat rivalitatea dintre bloguri.Eu tind sa cred ca aceasta competivitate a fost gandita mult si pusa anumit ptr ca blogaritzele sa fie indemnate inconstient sau constient sa uite sa prezinte si sa scrie si despre partile nu atat de perfecte ale produselor,doar de dragul premiului.Dar sper sa ma insel!
    La fel...nici nu vreau sa ma gandesc la nemultumirile care vor aparea atunci cand va fi anuntata echipa castigatoare!

    Quad-ul de la Mac e putin ciudat.Ma asteptam sa fie mult mai pigmentat,dar odata aplicat isi cam pierde din intensitate.La fel e si al tau?
    Mai am farduri Mac luate tot de pe Strawberry(Naked Lunch de exp) care mi se par superbe!

    Deci Dior-ul sigur nu o sa mi-l iau.Chiar ma gandisem la el.Sa-i faci si un review te rog ptr ca sunt ft curioasa :D
    Chanel-ul meu e putin inchis,deci o sa ma prinda luna august pana o sa-mi pot da cu parerea.
    In schimb sunt foarte incantata de Laura Mercier tinted moinsturizer oil free!Imi place atat de mult incat il folosesc every day!

    RăspundețiȘtergere
  15. daca la faza cu cearcanele te refereai la mine, atunci tin sa sustin ce-am afirmat pe blog. chiar am observat o schimbare in acest sens.
    n-am spus ca am cearcane evidente, ci o usoara tenta galbuie de la nedormit si oboseala.
    nu am spus ca e cel mai bun ser pt ochi, insa fiind primul pe care il folosesc mi-a lasat o impresie buna.

    acum ca a trecut si campania putem trece la lucrurile noastre. de-abia astept sa citesc despre highlighter.

    RăspundețiȘtergere
  16. Hristos a inviat!

    Mi-e dor de postarile tale! Hai odata :-))

    Pupici !

    RăspundețiȘtergere
  17. MeMyself:
    Mie campania Ivatherm mi-a placut mai mult ptr ca au fost mult mai multe tipuri de produse oferite spre review.Fiecare blogaritza a putut alege ce produse sa primeasca si normal ca review-urile au fost mai diversificate.
    Pe cand la Gerovital au fost doar 3 produse despre care s-au scris peste tot.

    Si iti inteleg supararea ca nu ai reusit sa te inscrii la campania Ivatherm :D
    Eu am participat,dar nu m-au ales :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Cristina:
    Nu,nu m-am referit la tine! :)
    Am citit un review al unei fete care a primit mostra si i-a fost prezentata parerea pe blog ca si guest.Si nu inteleg cum se poate ca azi sa ai ditamai cearcanele vinetii si dimineata gata au trecut :))
    Ok..inteleg,s-au ameliorat,a observat o imbunatatire dar au trecut??

    RăspundețiȘtergere
  19. Antonia:
    Adevarat a inviat!
    Vin vin! :)

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ai perfecta dreptate:) si eu m-a saturat! raaaar mai gasesti cate un blog cu postari interesante in perioada asta "verde si Farmecata" ...

    Deabiaaaaaa astept postarile taleee!!!:D

    RăspundețiȘtergere
  21. Ai dreptate! A fost o campanie destul de agresiva si obositoare ...
    Astept postari noi!
    Te pup!:*

    RăspundețiȘtergere
  22. Se intampla sweetie, asta e blogul, n-ai ce-i face...Au fost mai multe perioade ca asta, eu ma saturasem intr-un timp de postari nuxe, apoi de ivatherm, apoi de nush ce concurs la care se inscria toata lumea si nu mai vedeam altceva, acum de Gerovital, si cine stie de ce o sa ne mai saturam ;))...e inevitabil. Te pup! Hristos a inviat! (ca doar asa se zice acum) :P

    RăspundețiȘtergere
  23. Hai ca am descoperit...urmeaza Fa :))...iar o sa ne plictisim :P

    RăspundețiȘtergere
  24. :))
    Daa!Urmeaza Fa,dar am presimtirea ca o sa fie interesant.
    La fel ca la Ivatherm...pe mine nu m-au ales,dar Fa-ul mi-a captat atentia.Ciudat nu? :))

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  25. Yes, s-a terminaaaat!!!! Acum sa revina blogosfera de dinainte de Gerovital, ca era mult mai interesanta!! :*

    RăspundețiȘtergere
  26. I`m glad somebody said it!!!
    Si eu cand vedeam peste tot numai despre Gerovital automat imi disparea interesul fata de blog-uri.
    Fara sa imi dau seama si eu am cam inceput sa simt o oarecare antipatie fata de aceste produse desi nici nu le-am incercat dar doar din cauza promovarii excesive.

    RăspundețiȘtergere
  27. Nu cred ca-i vina Farmec, sau Ivatherm sau Nuxe pentru toata valva, exagerarile... Pot spune ca si eu m-am plictisit si m-am inverzit de tot: unde clickuiesc sa dau numai peste cronicute la Gerovital, Ivatherm bla, bla, mai ales ca pana la campaniile astea nu zicea nimeni nimic despre ele, de parca nici nu existau, sa nu mai spun ca unii spuneau ca Farmec e prea cheap, si acu' aceiasi spun ca e "rege". Ma rog, regina. Mie mi-a placut ideea pe care au avut-o cei de la Farmec, sa implice oamele in campanie, sa simta si ele ca au fost acolo, au vazut cu ochii lor, au facut, au dres, au pus umarul la ceva, dar problema este cand incepe tatareala asta ieftina. Pana la urma, astia-s oamenii, si nu e vina niciunei companii atunci cand o actiune degenereaza. Ce sa le faca, sa le invete sa vorbeasca, sa gandeasca, sa se poarte civilizat? Pana la urma, nici de educatie nu tine, ci de caracter. Poate ca ar fi bine sa nu se mai ofere multa lume sa faca munca asta de PR, chiar daca crede in produsele alea (indiferent ce marca or fi). Cel mai bine e pe incercate, "mi-a placut, va spun si voua" si in felul asta nici o companie nu mai este suspectata ca ar cauta cobai ieftini, nici cei care fac cronicute n-ar mai fi suspectati ca le fac pe bani (macar in teorie). Si-n rest, cine are experienta balacarelii din diverse campanii, n-are decat sa faac ce stie si sa-si scoata ochii pe la give-away-uri...

    RăspundețiȘtergere
  28. Abea astept sa vad postarile tale urmatoere.
    Make-up collection , suna foarte bine !!!
    Sunt tare curioasa cum iti aranjezi cosmeticele:D.

    RăspundețiȘtergere
  29. N-as folosi cremele din comert, full cu chimicale, nici sa mile dea pe gratis : firma e irelevanta ...toate sunt chimice.

    RăspundețiȘtergere
  30. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Da,cunosc sentimentul.intram pe blog si majoritatea pozelor din dreptul blogaritelor erau verzi"GEROVITAAAAAL".Parca mi se aplecase.Bine ca a trecut.
    Te pup !

    RăspundețiȘtergere
  32. s-a terminat nebunia farmec, dar din cate am vazut zilele astea pe bloguri incepe alta nebunie: FA :(

    abia astept rewiew-urile tale, sunt sigura ca o sa mai trec cateva produse pe wishlist.

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  33. Salut
    Subscriu la parerea ta,
    Eu am intrat in echipa pentru ca parea interesanta ideea de a forma o echipa si am asteptam la o competitie prietenoasa in care sa ne intrecem in idei cat ma nastrusnice de a prezenta produsele.Nu mi-am inchipuit ca avea sa degenereze lucrurile intr-un asemenea hal...in ultima saptamana chiar nu am mai urmarit campania in special cand am observat atitudinea anumitor persoane.Ma bucur ca mania asta a luat sfarsit...pacat ...ar fi putut fi ceva distractiv daca cei de la Farmec nu ar fi mentionat premiul.Mie personal imi place crema nutritiva si am descoperit recent demachiantul de ochi care este grozav, iar eu sunt foarte pretentioasa la demachiantul de ochi,singurul care imi placea pana acum era bi-facil de la lancome.

    RăspundețiȘtergere
  34. Darling , te invit sa participi la un concurs: http://misszmake-up.blogspot.com/2011/04/concurs-inspired-kim-kardashian.html
    pupici!!

    RăspundețiȘtergere
  35. Te asteptam cu mare drag sa ne scrii despre lucruri frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
  36. Nici eu nu am avut chef sa scriu in perioada cu Gerovital, iar acuma vad ca a inceput perioada Fa.
    Daca astepti sa treaca toate campaniile astea s-ar putea sa nu mai scrii multa vreme, ceea ce nu prea e bine. I want you back :*

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!