miercuri, 26 octombrie 2011

Posta romana :))


Dupa cateva zile pline de nervi...in sfarsit pot sa rad  :))

Pe scurt:Am fost saptamana trecuta sa pun coletele de la blog sale.Toate bune si frumoase...ajung la posta si binenteles ca toata buna dispozitie imi dispare,ca deh...posta romana se pricepe la asta!
Stau 10 persoane la rand...ma pun si eu frumusel si astept tacuta si plictisita ca poate poate reusesc sa termin intr-o ora si sa ajung acasa sa dooooooorm :))

Unui domn din fatza mea ii suna telefonul si raspunde ca sa-i zica(probabil sotiei sau copilului)ca e la posta si in curand ajunge acasa.Tipa de la ghiseu tziiiiiipaaaaa cat o tine gura ca domn'le ce nesimtit e asta,ca nu poate sa vorbeasca afara si ca nu se poate concentra.Iese domnul din rand si cand termina de vorbit si vine de afara unde sa se aseze??Exact!La coada..cine l-a pus sa iese din rand? :)) :))

Imi suna si mie telefonul..imi trage tipa o privire patrunzatoare ca nu mi-a mai trebuit nimic:)) Nu am raspuns,ca deh...nu vreau sa fiu facuta nesimtita :))

Ajung la rand si dau coletele cu marea atentionare ca le vreau toate la FRAGILE.Mi le ia...se ridica si le tranteste din picioare pe podea.Zgomotul m-a zgariat pe creier si deja vedeam paleta Naked in bucati,fondurile de ten cu cioburi :)) Numar in gand pana la 10,ma calmez,intreb in cat timp ajung coletele la destinatie si plec.

Revin peste vreo 3 zile cu alte colete de trimis si cand ajung la ghiseu ce vad eu jos?vreo 3 din pachetele mele pe care le-am adus in urma cu 3 zile.Si intreb...ce sunt cu coletele alea si de ce nu au fost trimise...?!!?
Ca nu ca sunt ale unei colege,ca nu stie despre ce e vorba...ca nu are cum sa fie ale mele.Frate pai m-am enervat in ultimul hal.Dar asa se face?? Ma mai si prosteste in fatza ca nu sunt ale mele,de parca eu nu le recunosc si nu imi recunosc scrisul!! Ca nu.ca poate e o greseala,ca a uitat nu stiu cine sa le ia etc.Adica sunt 15 colete la un loc...12 le iei si pe 3 le uiti?
In fine...m-a asigurat ca a fost doar o confuzie si coletele vor ajunge la destinatie.Majoritatea au ajuns deja...mai sunt  inca 2 care trebuie sa ajunga saptamana asta.



Si noi ne faceam griji ca pachetele se pierd pe drum!Pai unele nici macar nu mai apuca drumul :)) :)) 
Ce sa mai spun? POSTA ROMANA!

34 de comentarii:

  1. Doamnele de la ghisee or sa traiasca mult ca nu le pasa de nimic :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Hohohoooo...si inca cum!
    Pai daca au cu ce :))
    In colete au de toate...nu le lipseste nimic :))

    Si daca nu faci putin scandal,ramai pierduta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Uau!!! Chiar te-ai stapanit. Eu nu stiu ce faceam daca vedeam ca arunca asa coletul,mai ales ca ai precizat ca e fragil:| Cata nesimtire:|

    RăspundețiȘtergere
  4. omg , cum ai reusit sa ramai atat de calma ?:|

    RăspundețiȘtergere
  5. Al meu nu a ajuns inca, ii urasc pe astia de la Posta :(((((((((((

    RăspundețiȘtergere
  6. scumpa mea, te anunt si pe aceasta cale capaleta Naked e intreaga si zace fericita pe masuta mea :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ce urat!:D eu de cand ma stiu nu am avut niciodata probleme la posta si sper nici sa nu am:D Maine ma duc si eu sa duc niste colete,sper sa nu urle aia la mine pe acolo:))
    App: azi am depus banii;) ti-am dat mail
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Betty Reviews:
    Trebuie sa ajunga cat de curand.Al tau l-am trimis in a 2-a tura si mai e un colet trimis tot atunci care inca nu a ajuns.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunshine:
    Sper sa nu ajungi si tu in situatia asta :)


    Art Of Shine:
    Nici eu nu stiu cum de am reusit!Numaratul in gand pana la 10 functioneaza :))

    RăspundețiȘtergere
  10. World of Leea:
    Daca ai sti ce m-am bucurat cand am auzit ca a ajuns cu bine!
    Sa o folosesti cu drag :)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. Dalyda:
    Am primit mailul.Mersi mult :)
    Coletul ti l-am trimis de luni.Sa ma anunti cand ajunge la tine :)
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  12. Cristina:
    I know...dar o sa ajunga pana vineri :)

    RăspundețiȘtergere
  13. dar eu m-am dus sa ridic un colet si imi spune sa vin cu avizul, pai nu il am...l-am primit dupa o saptamana :-| pai imbatranea coletul meu acolo :-|

    RăspundețiȘtergere
  14. Miu Miu:
    Deci nu sunt singura care are parte de surprize :))
    Am mai citit pe un beauty blog tot de astfel de probleme :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Stiu exact ce.ai simtit....asa patesc si eu in fiecare saptamana...

    RăspundețiȘtergere
  16. eu saream peste tejghea direct la beregata "doamnei"

    RăspundețiȘtergere
  17. groaznic, te super felicit ca ai ramas calma :D Doamnele de la mine de la posta sunt mai de treaba, dar oamenii care vin la posta sunt horror! Se baga in fata la coada si altele, cateodata ma intorc trista si nervoasa de pe acolo... :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Liana profira:
    Pfff...eu am patit-o o singura data si muream de nervi.Nu vreau sa stiu cum e sa ti se intample infiecare saptamana!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Pixie:
    :)) :)) Esti nebunaaaa! Eu la asta nu m-am gandit,dar daca o vad pe strada o piedica "din greseala" tot ii pun :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  20. Andra:
    Astfel de oameni sunt peste tot!Cu cei batrani pe care ii vad ca nu pot sta in picioare nu am nici o problema.Dar cand mai vad cate o scorpie de 40 de ani care se impinge in mine cu nesimtire ca sa-si faca loc in fatza mea turbez!

    RăspundețiȘtergere
  21. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  22. vai de mine...:| cand ma gandesc la faptul ca trebuie sa pun si eu saptamana viitoare ma apuca groaza :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Alexandra:
    Mult succes si foaaaaaarteee multa rabdare :))

    RăspundețiȘtergere
  24. Sincer, eu as fi cerut foarte frumos un formular pentru plangere, as fi completat frumos toate cele si as fi cerut pentru el numare de inregistrare. Nu o sa se schimbe niciodata situatia daca noi nu facem nimic. Apreciez din toata inima puterea ta de a te stapani. Dar cand cineva isi bate joc efectiv de tine, pentru un serviciu pentru care PLATESTI, nu e moka sa zici ca face munca, caritabila si are dreptul sa iti dea peste nas si sa se comporte asa. La mine la oficiul postal, recunosc, am avut parte de doamne dragute si amabile. La posta vamala, dupa ce am ridicat mai bine de 15 colete fara sa platesc un ban, i-am dat 10 lei ca a fost de treaba. Pe care i-am facut 50/50 cu prietenul meu ca amaandoi ne comandam de pe ebay:)) Poate e putin gresit, dar nu ea mi i-a cerut si chiar a fost foarte amabila de fiecare data. Poate o sa imi spuneti ca incurajez mita, nu e chiar asa. Putea foarte bine sa imi faca un calcul si sa ma puna sa platesc mult mai mult pentru suma pe care o aveau pe facuturi produsele.
    Dar, depinde de noroc..
    Eu zic ca data viitoare cand te mai lovesti de o situatie asemanatoare, depui plangere. Nu se rezolva nimic? Lasa, macar iti stie de frica :))

    RăspundețiȘtergere
  25. Si ale mele au ajuns intregi! Ieri le-am luat de la posta, multumesc mult! :D

    RăspundețiȘtergere
  26. Nus tiu de ce nu ai facut plangere.Dupa 3 zile sa iti revezi coletele in acelasi loc... e trist! Inteleg ca nu le-ai pus recomandat poate,dar trebuiau totusi mutate undeva in depozitul lor nu?Cat despre trantit coletele,cunosc problema! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  27. De asta am primit eu rujul rupt, oare :))? Lasa, noi sa fim fericite!

    RăspundețiȘtergere
  28. Fata draga, intr-adevar trebuia sa depui reclamatie. Si pentru ca l-a trantit (toate oficiile din urban sunt dotate cu TVCI, au camere de luat vederi, se putea demonstra nesimtirea oficiantei, iar faptul ca nu au plecat trei zile e incalificabil. Sistemul e organizat si functioneaza, insa uneori oamenii il incetinesc, iar ei nu pot fi "optimizati" daca voi nu reactionati. Chiar si pentru comportamentul salariatului poti sa depui reclamatie, poti sa soliciti pe loc prezenta dirigintelui, a sefului de tura, iar daca esti in culmea nervilor poti suna la OPC. Trebuie sa mai stii un lucru: tanti aceea nu are mai mult de 1000 lei salariu, trebuie sa cunoasca aproximativ 136 de operatii / produse/ prestatii diferite, lucreaza cu publicul de cel putin 15 ani si a obosit. Nu e o scuza, e simpla realitate. Si inca ceva: in lamentarea ta hazoasa nu mentionezi ca ai platit probabil 2 lei pentru fiecare colet, deci in total vreo 35 de lei, adica hai sa spunem cu marinimie 10 euro. DHL iti duce o scrisoare simpla cu 10 euro. Voi vreti servicii de calitate occidentala dar la preturi moldovenesti.Statul, actionar majoritar (deocamdata) la posta, vrea servicii postale la tarife "sociale"; deci iok investitii, iok training si iok calitate.sorry

    RăspundețiȘtergere
  29. Anonim Draga:Eu am ales sa nu fac reclamatie,nu vad care e problema ta.Eram obosita,imi era foame si tot ce vroiam era sa ajung acasa,nu sa ma bag intr-un scandal.

    Nu am precizat pretul de trimitere al unui colet prin posta romana ptr ca cititorii mei nu sunt nici prosti si nici cazuti de pe Marte incat sa nu stie.
    Si daca pretul e mic atunci trebuie sa tacem si sa inghitem sau unde bati?

    Mai mult decat atat nu vad ce rost are expresia "preturi moldovenesti".Las la o parte faptul ca nu faci diferenta intre Moldova si Bucovina si am sa-ti zic direct ca nu stiu de ce te-ai obosit sa-mi lasi comentariu.

    Daca nu iti convine ce fac sau ce scriu sa stii ca este in dreapta sus un "X".Foloseste-l!

    RăspundețiȘtergere
  30. O doamne ce se trezesc toti sa comenteze:)) cred ca e vreo fatuca de la posta de asta se trezeste vorbind

    RăspundețiȘtergere
  31. Miu Miu:
    Sa stii ca da! :))
    Dar simplu fapt ca a lasat comentariul "anonim" spune multe!

    Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  32. Tocmai am venit de la posta (of postal 53 din Marasesti) Am fost acolo total nepregatita:) M-am prezentat sa ridic o recomandata si nu am avut avizul la mine. Am primit un feedback consistent:"pai de ce credeti ca va dam avizele? Eu nu am cum sa caut altfel"
    Zic: "atitudinea dumneavoastra este de neacceptat". Zice: "si ce, vreti sa va zic saru'mana?" Nu-mi vine sa cred si o rog sa incheiem acest dialog ridicol si sa imi dea recomandata (a facut un efoooooooort si a gasit-o)Zice: "ridicola esti tu". Eu lucrez in call center. Un agent spune de 300 ori/zi "va multumesc pentru apel, va doresc o zi buna". Se evalueaza fiecare apel si sunt depunctati atunci cand "nu se aude zambetul".Hmmm.Oare am fost la posta sau am facut o calatorie inapoi, in timp? Asa cam pe la 1950.Pentru ca posta noastra a ramas acolo.

    RăspundețiȘtergere
  33. Posta Romana este la fel peste tot...eu sunt din craiova si mi s-a intamplat odata sa nu trimita un colet pur si simplu a ramas in posta..am fost sa intreb de el in decursul a trei saptamani si mi se spunea ca el a ajuns la destinatie si ca nu l-a ridicat destinatarul. Asta in conditiile in care era un om de cuvant si chiar s-a interesat la OF postal si coletul nu era acolo.Am sunat si eu personal la oficiul postal si intradevar coletul nu ajunsese niciodata. Am vrut sa fac o reclamatie la ghiseu si mi s-a spus ca trebuie sa astept un numar de zile, ca coletul o sa vina singur inapoi. Ceea ce binetinteles nu s-a intamplat si am facut o reclamatie online. Dupa trei zile mergand la posta sa duc alte colete m-au anuntut ca coletul meu demult pierdut s-a intors inapoi si trebuie sa mai si platesc pe deasupra o taxa de 10 lei ca sa il ridic, si pe langa asta am fost si mustrata ca de ce am facut reclamatie. Pe coletul meu nu aparea nici un inscris sau stampila ca ar fi ajuns la destinatie si ar fi fost pastrat acolo cum era normal. Dar deh in lipsa de altceva ne multumim cu ce avem ....POSTA ROMANA :)

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!