sâmbătă, 20 noiembrie 2010

My Make-Up Story:TAG

Am primit azi tag-ul de la Andreea si cum e weekend si in sfarsit am timp de mine si de hobby-uri m-am si pus pe scris :D


1. Ce varsta aveai cand ai inceput sa te machiezi?


Sa nu radeti de mine....am inceput sa ma machiez acum 2 ani,imediat dupa nunta.(la 19 ani)Si acum ma gandesc cu groaza de ce la nunta mea am purtat doar rimel ??? Si ala aplicat intr-un singur strat.De ce??????? Nu stiu unde mi-a fost mintea,sincer.Pur si simplu atunci nu exista ptr mine machiajul.Dar nici macar un singur fard?Un blush?Un bronzer?Un eyeliner??? Ce n-as da sa pot intoarce timpul inapoi!!!


2. Cum ai devenit pasionata de make-up?
Am devenit pasionata de arta machiajului atunci cand am fost ptr prima oara la un make-up artist.Eram invitati la nunta sefului sotului meu si trebuia sa fac impresie buna.Atunci m-am gandit ptr prima oara ca ar trebui sa mai las naturaletea la o parte.Imi aduc aminte perfect ca odata ajunsa la salon am dat peste o tipa superba,de vreo 30 de ani(am mai fost si dupa si am intrebat de ea,dar nu mai lucra la acel salon si nu au vrut sa-mi dea nici un detaliu).Tin minte perfect ca m-a intrebat ce vreau...sa-mi faca un machiaj prin care sa ies in evidenta sau care sa-mi stea mie bine?Am ales a 2-a varianta.Rezultatul a fost perfect...aratam ca o papushica.Ochii mi-i facuse gen smokey gri/argintiu/negru si ptr buze a ales un ruj nude.Imi amintesc ca ma uitam in oglinda si imi vedeam ochii atat de mari...si buzele la fel si tenul perfect!!!.Tot ea mi-a si zis ca sunt frumoasa si ca e pacat sa nu-mi pun in evidenta valorile.
De atunci mi s-a urcat la cap si asa am ajuns sa-i ascult sfatul si sa devin alta persoana.


3. Care sunt cateva din firmele tale preferate? 
Benefit,Nars,Lancome...

4. Ce inseamna make-up-ul pentru tine?
 ASUL DIN MANECA!Un mod de a iesi din anonimat,de a evidentia frumusetea naturala,de a scoate in  evidenta atuurile unei femei.

5. Daca ai putea sa porti doar 4 produse pe fata, care ar fi acestea?
Fard de sprancene,fond de ten,eyeliner si bronzer ptr contour.

6. Ce-ti place cel mai mult la make-up? 
Imi place ca  niciodata nu te poti plictisi de el,ca poti experimenta fara sa-ti fie frica,ca ne face sa ne simtim mai frumoase!

7. Care este parerea ta in legatura cu firmele low-end vs. cele high-end?
Nu sunt deloc genul de persoana care sa zica ca daca nu e de firma nu e bun!
Asa cum firmele High-end au si produse  proaste,la fel si firmele Low-end au si produse ft bune.

8. Ce sfat ai da unui incepator?
Sa incerce!!!De acolo nu va mai fi nevoie sa zic eu nimic.

9. Ce make-up trend n-ai reusit nicioada sa intelegi?



prea extravagant+orice machiaj care in loc sa ne faca mai frumoase,ne face mai urate!






10. Ce crezi despre comunitatea de beauty de pe Youtube/Blogspot?
Cred ca mi-ar fi greu sa traiesc fara.Am invatat atatea lucruri,si inca mai invat!!

Dau mai departe acest tag tuturor blogaritzelor care nu l-au facut inca!!!

16 comentarii:

  1. ce dulcica esti in poza de la nunta! si rochita e tare frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms mult Anncutza :D
    Trebuie sa faci si tu tagul!

    RăspundețiȘtergere
  3. scuzeee...:D
    Acum e.Dupa ce am pus foto m-am razgandit.O sa o sterg dupa ceva timp,ptr ca am un pitic pe creier ca dezvalui prea multe :))

    RăspundețiȘtergere
  4. l-am facut aseara dar nu am completat cine stie ce :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai nici nu trebuie sa completezi cine stie ce.Importanta e parerea ta.De asta si facem astfel de tag-uri:ptr a ne cunoaste mai bine:D

    RăspundețiȘtergere
  6. rochia e superba. Dar...iti impartasesc regretul... de ceeeeeeeeeee nu te-ai dus la un make-up artist in cea mai importanta zi din viata ta? De ceeeeeeeeeee?

    RăspundețiȘtergere
  7. Deee fraieraaa!! :))
    Ca-mi vine sa ma dau cu capul de pereti! :))
    Ptr.ca draga de mine credea atat de mult in frumusetea naturala,incat make-up-ul era egal cu bau bau.Ca deh...machiajul face rau tenului.Prostii!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. offfff, ce trist. Si verisoara mea a facut aceasi prostie la nunta ei si acum se uita pe filmari si poze cu mare regret, mereu imi zice cand vine vorba de asta "daca as putea sa intorc timpul inapoi..."
    E sweet poza :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am crezut ca nu iti statea bine...dar din cate vad in poza asta, iti sta foarte bine natural asa...Sunt unele persoane care se pot afisa fara machiaj si sunt persoane care n-au ce cauta afara din casa fara putina culoare in obraji sau putin creion negru, sau anticearcan (adica eu).
    Tie nu are de ce sa iti para rau pentru ca la vremea aia, te-ai comportat normal si ti-ai afisat naturaletea chiar si la nunta. Asta te caracteriza la momentul respectiv...care e problema?
    Iar daca insisti sa ai alte fotografii cu tine, in care sa pari cu totul alta, daca regretul e atat de mare (desi nu vad de ce), poti apela la un photoshopist..si o sa iti faca si gropite in obraji daca vrei..

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu pot sa zic ca nu mi-a stat bine,ptr ca aveam tenul curat,fara cearcane,rosie sunt in obrajori de cand ma stiu,..dar e greu sa ma multumesc cu"am aratat bine"cand puteam sa arat superb.Am mai pus o foto in care,cred eu fatza mi se vede mai bine(nu sunt acasa si am pus pozele care le am pe contul de facebook).
    E ft aiurea sentimentul ca puteam face mai mult,puteam arata mai bine si totusi...m-am mutumit cu putin!

    RăspundețiȘtergere
  11. Imi place mult rochia pe care ai purtat-o la nunta. Nu trebuie sa-ti para rau ca nu te-ai machiat pt ca asa te-ai simtit bine, erai "tu". Fiecare etapa are un moment frumos. Oricum erati superbi si radiati de fericire. Va sta bine impreuna!

    RăspundețiȘtergere
  12. scuzati-ma ca ma bag asa , exista vreun machiaj cu o umbra sau ..nu stiu ..atat in cat sa creeze gropita in obraj?

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!