sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Probleme cu...Lookfantastic

          A trecut mai mult de o luna de cand am dat o comanda pe lookfantastic.com si binenteles ca...nu am primit-o.Mi-am cumparat 2 produse benefit:High Beam si Confessions of a Concealaholic si trebuia sa le primesc intre 3-5 zile lucratoare.Adica...o saptamana.

Trecusera 3 saptamani,am intrebat si la posta si mi-au zis ca sigur nu am primit nimic asa ca le-am trimis un mail.Mi-au raspuns intr-o singura fraza,ca au verificat si ca produsele au fost trimise si ca nu pot sa fac plangere decat dupa ce au trecut 30 de zile.
   

Dupa ce a trecut o luna si o saptamana le-am mai trimis un e-mail.De data asta alt raspuns:coletul nu a fost trimis si ca daca in 14 zile lucratoare nu il primesc,atunci sa mai revin cu un e-mail!

Au trecut si cele 14 zile lucratoare si mai am un pic si fac 2 luni.
Ce sa mai inteleg???

15 comentarii:

  1. Imi pare rau de tine, si eu am comandat de la ei acum vreo luna dar a fost f ok, am primit intr-o saptamana. Incearca sa le scrii si pe facebook, acolo cred ca vor fi mai prompti.1

    Succes

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar vroiam sa plasez si eu o comanda zilele astea la ei,dar am auzit o prietena care isi asteapta coletul si ea de ceva timp! Mai exact o luna de zile... Nu stiu ce sanse mai ai dupa 2 luni sa primesti dar... eu am facut o comanda pe 25 oct la cherry culture pe care am primit o abia ieri! Deci se poate :D

    Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ms Andreea! Sper sa ajunga si la mine ptr ca m-am saturat sa pazesc in fiecare zi casuta postala :))

    RăspundețiȘtergere
  4. am patit=o si eu dar doar la o comanda din 6, insa cred ca a fost vina postei ca era cam terfelit pachetul, noroc ca era ambalat bine. restul comenzilor mi-au venit in 3-4 zile...

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am o comanda de pe 25.10 care nu a aparut inca,dupa multe telefoane si mail-uri in sfarsit mi-au raspuns la mail-au trimis-o pe 25.11 si mi-au dat un tracking numar.
    Cea mai tare faza imi scriu in mail sa sun agentul local(adica posta) si imi da un numar din Cehia...
    Acum urmaresc pachetul si e prin ungaria.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicia: Trebuie sa te consideri norocoasa!La mine nu s-au obosit sa-mi dea traking number desi l-am cerut de atatea ori.
    Discutia e cam asa:"Astept de aproape 2 luni si inca nu mi-a ajuns comanda desi trebuia sa ajunga in maxim 10 zile.Va rog sa-mi dati traking number"(ptr care am platit!).
    Raspunsul:"daca comanda nu ajunge in 15 zile lucratoare mai reveniti cu un e-mail!"
    Se fac ca ploua!!!

    Ce pot sa mai zic dupa raspunsuri din astea?Sa le dau vreo 2 injuraturi doar :))
    Oricum,never,dar neveeeer nu mai comand de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu cred ca nu au produsele pe stoc,ptr. ca pe mine ma abureau la telefon ,ba ca adresa mea nu o onteleg(cu toate ca este aceeasi cul billing adress),dar de ce am adresa pe yahoo.fr si nu am pe yahoo romania etc.
    Plus ca nu mi-au raspuns la nici un mail.
    La un moment dat la telefon mi-a spus o d-ra ca le-a lipsit in produs si comanda va pleca azi(adica 25.11) si din acel moment mi s-a raspuns la mail-uri si am primit tracking nr. care imi arata ca e plecat din Uk pe 25.11 de abia.
    Nici eu nu o sa mai comand de la ei cu toate ca a vroiam sa iau Dermalogica si Peter Thomas Roth.
    Ameninta-i ca iti vrei banii inapoi,si fa demersurile la banca ptr. refuz de plata

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicia: Eu m-am lamurit cu ei.Sunt neseriosi!
    La telefon nu pot sa vorbesc despre comanda ptr ca imi zic ca daca sunt probleme sa le trimit mail.
    Azi le trimit mail din nou si de data asta nu o sa mai fiu asa dragutza!!Le zic clar ca daca in 7 zile nu-mi ajunge coletul,imi vreau banii inapoi!
    Multumesc de sfaturi:)
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dermalogica si Peter Thomas Roth gasesti pe Strawberrynet.Am vazut ca au o multime de produse de la aceste firme.Poate gasesti ce cautai.
    Macar cei de la Strawberrynet sunt seriosi!

    RăspundețiȘtergere
  10. Mi-a sosit azi pachetul dupa 1luna si 1 sapt.
    Mi l-a adus curierul.
    Eu am avut niste seturi elizabeth arden ,facute special ptr. craciun.
    Sunt extrem de dezamagita,produsele de machiaj parca sunt de calitatea flormar sau rubyrose.
    Nici nu se compara cu produsele Arden din state.

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicia:Imi pare ft rau sa aud asta.Nu am avut nici un produs Elizabeth Arden pana acum,dar sa fie de calitatea Ruby Rose... :( foarte urat din partea lor.

    Eu la parfumuri am observat asta...Mi-am cumparat Chanel Chance din Romania din Sephora si in 10 minute nu mai simteam nici urma de parfum.Ft proasta calitatea.Pana si parfumurile fake din piata persista mai mult.Ca sa nu mai zic ca am dat peste 300 de Ron pe el...
    Cand am fost in Madrid la sormea acum cateva luni se tot lauda ca ea a organizat petrecerea de lansare a parfumului in Spania(lucreaza la o firma care organizeaza petreceri ptr lansari de moda,parfumuri,make up etc)si ca adora parfumul Chance.I-am zis ca nu stiu de ce il lauda atat ptr ca e degeaba...apa curata.
    Well...si-a deschis dulapul si mi-a aratat o rochie pe care o purtase cu o saptamana inainte si inca mirosea a parfum!!
    Binenteles ca i-am confiscat si eu un parfum ca ea avea mai multe primite de la Chanel si crede-ma ca ador parfumul asta!!!
    Deci nu stiu cum si de ce este asa de mare diferenta intre varianta Romania si varianta Spania sau alte tari.Ma enerveaza chestia asta!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. off deci clar nu imi voi comanda niciodata nimic de la ei!
    Sper sa ai noroc si sa ajunga coletul pana la Craciun!
    Vezi ca trebuie sa primesti si de la mine ceva :P

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!