duminică, 14 noiembrie 2010

Tag: My Perfect Imperfections

My turn now.I've been tagged by You Gorgeous (Thx!!).
Sincer..mi se pare putin delicat tag-ul,aaa...nu prea obisnuiesc sa vorbesc multe despre mine,sa ma laud,de obicei ii las pe altii sa o faca.Dar I'll do my best!

1. Enumera 3 “defecte” fizice, imperfectiuni care te deranjeaza.
 Hey..aici e chiar simplu ptr mine :))
  • Ce ma deranjeaza cel mai tare la mine este ca nu am talia atat de bine definita pe cat mi-as dori.Merg la sala zilnic,abdomene,masaj si tot degeaba.Nu vrea si gata!Ca sa am abdomenul plat(l-am avut pana acum 2 ani) trebuie sa slabesc peste tot,adica sa raman fara fundul meu bombat :)) si sa-l transform intr-unul plat.Asa sunt eu facuta..cand slabesc prima oara se duce fundul,apoi picioarele si la sfarsit de tot si burtica.In concluzie..continui cu sala si abdomenele dar nu ma pun pe slabit.Nu am burta mare sa-mi atarne peste sau sa am colacei.E normala,dar eu visez in continuare la cea de viespe :D
  • Am 4 alunite pe fatza care pe mine ma scot din sarite:2 pe un obraz,1 pe celalalt obraz si una fix in varful nasului!!!Pe cine ati mai vazut cu alunita in varful nasului? :))) Vestea buna e ca pot fi acoperite ft usor cu concealer sau fond de ten.O alta veste buna este ca cea de pe varful nasului o pot vedea doar eu,nici macar sotul meu nu o vede desi stau zilnic cu el,dar chiar daca nu se vede eu stiu ca e acoloooo! O alta veste buna este ca unora chiar le plac alunitele mele de pe obraz .Si acum rad cand imi aduc aminte de prietena mea...in fiecare dimineata cand era la mine si ma machiam striga dupa mine:Nu acoperi aluniteleee!!!! Lasa-le sa respire!!Ajutor,ajutor! :))) (asa suntem noi ,mai nebune)
  • Alt defect nu prea imi vine in minte.De fapt...nu e asa mare chestie dar ma deranjeaza ca am sprancenele mai deschise decat parul meu natural si trebuie in fiecare dimineata sa ajustez,sa le pot aduce la culoarea parului.

2. Numeste 3 calitati fizice, lucruri care-ti plac la tine.
  • Sanii :)) Sunt fericita posesoare a unor sani foarte frumosi de la mama natura. Mi se intampla des sa merg pe strada si sa aud strigate...naturali sau silicoane???Cand il intreb pe sotul meu de ce a pus ochii pe mine,ce i-a placut cel mai mult la mine si ce ii place cel mai mult la mine raspunsul e acelasi :)) Perfect boobs!
  • Fundul :)) .....idem
  • Parul.Am parul cretz de la mama natura,foarte frumos si sanatos,lungime medie.Doar ca il indrept in mare parte a timpului(si stiu ca gresesc,ca il distrug etc) dar parul cretz ma face sa arat ca un copil nazdravan.Si cel putin la servici,vreau sa arat mai serioasa,asa ca il indrept si la fel..imi sta bine si cu parul drept.Imi place ca stau 3 zile cu parul drept,2 zile cu parul cretz,2 zile cu parul strans si in fiecare zi arat altfel.

3. Vorbeste despre ele, exact de ce te deranjeaza/iti plac, modul in care te fac sa te simti.
Am vb la intrebare 2 si 3.Am zis acolo de toate.


4. Spune un lucru care iti place si un lucru care-ti displace la persoana care te-a tag-uit.
Iela e foarte dragalasa si desi e la inceput de drum,se descurca ft bine.
Nu imi displace nimic la ea asa ca nu are rost sa ma pun pe inventat :)


5. Da tag-ul mai departe altor 5 persoane.
Andreea(Andreea's Land)
Anncutza(La Hanul Anncutzei)
Tina(Frumusete Low Cost)
Iguanitza(Be a Masterpiece)


5 comentarii:

  1. multumesc pt tag! :*
    cred ca toate femeile au la un moment dat problema cu talia :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Woow :)) Si eu am alunita in varful nasului :)) dar la fel,e mica si nu e evidenta.
    P.s. Nice blog :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandra:
    Deci nu sunt singura???Ma simt mult mai bine acum :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu am alunite pe fata, pe care nu mai stiu cum sa le acopar.:((

    RăspundețiȘtergere
  5. Te inteleg perfect.Or fi ele "Beauty Marks" dar era mai bine fara.Am o prietena care si le-a scos,dar a durut ft tare si vreo 2 saptamani a stat doar in casa pana au trecut cicatricile.Eu cu durerea nu ma impac deloc bine,asa ca mai bine le las acolo. :))

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!