sâmbătă, 29 ianuarie 2011

DEZAMAGIRE! Elf Cream Eyeliners

Am fost indragostita de aceste eyelinere!
Mi-au placut ft mult,mai ales ptr ca pretul este mai mult decat acceptabil si astfel devin accesibile ptr orice fata care vrea sa arate bine.
Acum..intrebarea mea este....Ce rost are ca am 6 eyelinere crema de la Elf,in nuante absolut superbe DACA TOATE MI S-AU USCAT  ????????????


Ahhh..mor de nervi!
Da..stiu...trebuie sa le pun in apa fiarta si o sa-si revina ptr cateva saptamani cand iar se vor usca!
Prima oara am patit-o acum ceva timp cand am fost la Bucuresti.Mi-am pregatit trusa de machiaj  si mi-am luat ca eyelinere 2 dintre cele Elf: Coffe si Midnight.Ajunsa la hotel...surpriza...ambele erau uscate.Ce trebuia sa fac?Sa cobor la receptie si sa rog pe cineva sa mi le puna la fiert?? :)) :))

Am zis Ok...pe drum poate..a fost frig,cine stie ce nu le-a convenit.

De dimineata am avut nevoie de un eyeliner mov inchis.Singurul pe care il am culoarea asta este cel de la Elf: nuanta Plum.
Ati ghicit! E USCAT! Si uite asa le-am luat la controlat toate si SURPRIZA! Toate sunt uscate!

Concluzie:
Tinand cont ca acum ceva timp le-am facut review pozitiv cred ca este de datoria mea sa va tin la curent cu probleme care apar.

Imi plac in continuare!Sunt ieftine!Sunt disponibile in nuante delicioase! Le recomand doar daca stati ft bine cu nervii :))

40 de comentarii:

  1. Si eu am observat zilele trecute o chestie.
    Imi luasem un gloss de la Elf in nuanta Malt Shake.Mi-a placut dar nu prea l-am folosit ca asa fac de obicei, le uit prin sertare sau prin genti:))
    Aseara cand am vrut sa-l desfac si sa-l folosesc, s-a rupt cu totul partea aia de sus, aplicatorul practic si a inceput sa curga peste tot...in conditiile in care il folosisem o singura data deci nu l-am fortat si nu avea de ce sa se rupa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Amalia:
    Imi pare rau ca se intampla asta.Si cu pensulele Elf am avut probleme.Majoritatea mi s-au deslipit,dar nu m-a deranjat.Le-am lipit inapoi si gata.
    Elf are si produse bune.Imi plac pudrele,bluhurile,bronzerele,rujurile,dar cu eyelinerele crema au dat-o in bara!! :(

    RăspundețiȘtergere
  3. și al meu s-a uscat după puțin timp, dar am aflat de la Koko, respectiv Deea('s Beauty) că le poți readuce la viață cu puțină cremă hidratantă, respectiv puțin ulei. Eu am optat pentru a doua variantă, am pus puțin ulei de argan și de 1 lună de când am făcut chestia asta, eyelinerul arată ca nou.
    Și nu, nu curge, nu se întinde doar pentru că e uleios. L-am folosit și când am fost la aqua-park și a rezistat până la demachiere.

    RăspundețiȘtergere
  4. parerea mea e ca toate produsele elf nu sunt de calitate...am bagati si eu o singura comanda si m-am lamurit..si pana la urma uitati-va pe spate ce scrie: made in china...deci nu stiu de ce aveti ateptari de astfel de produse..mai ales la pretul asta :P

    RăspundețiȘtergere
  5. Stiu ca sunt mai ieftine si ca nu ar trebui sa avem ft mari asteptari,dar eu am avut :(
    Dar cine nu cauta ieftin si bun?
    Sincer...am ajuns si eu la concluzia ca decat 10 produse pe care sa nu te poti baza,mai bine unul si bun!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu nu stau bine cu nervii, deci I'll pass. cum merge cu blacktrack-ul de la mac?

    mi s-au uscat si mie cele stila si se faramiteaza pe pleoapa si imi cad in ochi ceea ce duce la chinuri mari cand porti lentile de contact si cred ca am sa le arunc, dar nu-mi pare rau pt ca negrul e folosit in draci, gri-ul nu ma da pe spate si copper mi se pare prea deschis. plus ca au cca un an si jumatate, cred ca le ajunge... Linerul coastal scents era uscat de cand l-am luat si am pus ulei si se smudge-uieste ca naiba, deci - tot la gunoi.

    singurul care se comporta minunat dupa un an este mac, pacat ca e kaki deschis si nu prea l-am folosit...

    RăspundețiȘtergere
  7. Cum zice si Iguanitza, aici gasesti o a;ta metoda decat fierberea: http://special-koko.blogspot.com/2010/12/tip-of-day-cum-sa-previi-uscarea.html .
    Dupa cat timp ti s-au uscat?
    Eu am de cca. 2 luni eyelinerul-gel negru de la ELF si pana acum se comporta bine, am grija sa-l tin cu susu-n jos si la temperatura scazuta, intr- camera neincalzita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Anais:
    Cu Fluidline de la Mac merge mai mult decat perfect!
    Am folosit si Blacktrack-ul si Diptown-ul non stop si sunt atat de cremoase!!! Le iubesc!
    Maine vine si review-ul la ele.

    Cu linerul Coastal Scents am patit si eu la fel.Cred ca l-am cumparat expirat ptr ca avea si un miros ft ciudat.Ma uitasem dupa data de expirare si nu am gasit nimic.A ajuns direct la cos!

    RăspundețiȘtergere
  9. nu stau bine cu nervii deci mai bine nu :)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Fetelor, eu vă recomand din tot sufletul MAC fluidline. Am Blactrack de mai bine de un an şi nu am avut nici o problemă cu el. Nu dă nici cel mai mic semn de uscare, rezistă pe pleoapă până la demachiere şi are şi un pigment foarte bun. Deşi îl folosesc zilnic, abia dacă am consumat un sfert din el. În concluzie, îşi merită toţi bănuţii! Nu e foarte scump!

    Nu vă supăraţi pe mine, dar după ani de dat bani pe produse de la firme de proastă calitate (gen Avon, Oriflame, Elf, NYX etc), m-am educat singură şi m-am forţat să economisesc, să cumpăr mai rar şi să îmi achiziţionez doar produse care întradevăr fac ceea ce doresc eu. Credeţi-mă că economisiţi mult mai mulţi bani cumpărând un gel liner bun care vă ţine 1-2 ani (nu ştiu care e termenul de expirare al unui gel liner :P), decât 10 care se usucă într-o lună.

    RăspundețiȘtergere
  11. si eu am vrut sa cumpar pensule si eyelinere lichide, da mai bine fac altceva cu banii.
    numai pareri de rau am auzit:-??

    RăspundețiȘtergere
  12. Kandia:
    Le am de 3 luni.De fiecare data am avut grija sa inchid capacul bine si le-am tinut cu susul in jos.Cel alb l-am folosit o singura data si tot e uscat.
    Nu am cum sa le tin intr-o camera neincalzita,ptr ca la mine e cald in toata casa.Doar sa-l scot pe geam :)) si atunci ar fi prea mare bataia de cap :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Roxana:
    Mi-am cumparat si eu Mac Fluidline.Am auzit numai pareri bune despre el.Lady's Blush il are de mult timp si nici urma de uscare.

    Sunt total de acord cu tine.M-am invatat minte!!
    La ce mi-au folosit pana acum atatea produse Elf si altele?Decat sa-mi fi luat 6 eyelinere Elf mai bine imi luam unul Mac si il aveam 2 ani nu 3 luni!Si ieseam si mai ieftin.
    Dar asta e visul oricui...sa cumpere ceva bun si ieftin asa ca macar am incercat!

    Am ajuns la vorba prieteni mele:
    "Sunt prea saraca ca sa-mi cumpar ceva ieftin!" :))

    RăspundețiȘtergere
  14. eu as vrea sa le incerc. le vinzi? aplic ptr fiecare in parte o metoda de reabilitare diferita si tot trebuie sa iasa ceva pana la urma. ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. si eu am cumparat de la un blog sale un eyeliner crema si am observat ca este uscat...credeam ca asa este el..nu l-am folosit inca, doar l-am incercat cu mana si este foarte rezistent, dar fooooarte taree..Acum nu imi mai pare rau ca am dat 79lei pe cel de la Mac! :>

    RăspundețiȘtergere
  16. Da,da!Si mie mi s-a intarit dupa 2 utilizari! Si cand i-am facut review au sarit cateva fete sa mi zica ca vai dle,nu e asa!Mda.

    O zi placuta! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  17. Pinkie:
    Sa nu iti para rau deloc!
    Tu ce nuanta ai eyeliner-ul de la Mac?

    RăspundețiȘtergere
  18. Andreea:
    Inseamna ca ar trebui sa fiu super fericita ca ale mele au rezistat 3 luni!
    Oricum...sa ne fie invatatura de minte :(

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu stiu fetelor, ma tentau si pe mine la un moment dat.Au culori variate, sunt convenabile la pret, si chiar nu avem chef sa dau 70 ron pe unu de la mac(albastru)pe care stiu ca l-as fi folosit din joi in Pasti.Dar sa stai sa pui crema in ele sau sa le fierbi...noooo....prea multa munca.Pai in conditiile astea mai bine te apuci si-ti faci tu cateva....:)
    Traim in secolul vitezei totusi...si SWEET CRAZY LOLLIPOP, prietena ta avea dreptate..."Suntem prea saraci ca sa ne cumparam ceva ieftin"

    RăspundețiȘtergere
  20. :)) Tnx,deci inca-s in grafic, mai am o luna de eyeliner gel :))

    RăspundețiȘtergere
  21. Natasa:
    Ai foarte mare dreptate.Prea mare bataie de cap!!

    Kandia:
    Eu sper ca tie sa nu ti se intample,dar oricum...bucura-te de el cat poti :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma bucur ca ai facut postarea asta. Ma tentau si pe mine, mai ales ca auzisem ca sunt dupe dupa MAC. Credeam ca dau lovitura, la ce ieftine sunt :))

    Eu am Blacktrack de la Mac de o luna si ceva si se comporta foarte bine. :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  23. Andreea:
    Nu prea se aseamana cu cele de la Mac.Nici cand sunt in cea mai buna stare nu pot fi considerate un dupe dupa Mac :D nu au acceasi consistenta.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  24. Eu il am de 6 luni pe cel negru si e ok ... numai e ca la inceput insa nu s-a uscat asa rau :))) :D Abia ast. sa mi-l iau si eu pe cel de la mac

    RăspundețiȘtergere
  25. Eu zic, dacă se usucă sa le cântăm ,...poate se relaxează uleiurile din ele...cine știe...o doina, ceva nu strica niciodată :D

    RăspundețiȘtergere
  26. Antonia:
    Daca te-a tinut pana acum esti ft norocoasa.
    Il recomand pe cel de la Mac.Ai sa vezi diferenta.
    Pupici!!


    Natasa:
    Eu zic ca mai bine suflam pana se incalzesc,dar nici cu cantatul nu e de lasat.Sau mai bine...incercam sa le mituim.Daca mergi macar de data asta iti dau 2 lei :))

    RăspundețiȘtergere
  27. sweetie, pune 2 picaturi de ulei nuxe si o sa isi super revina! asa am facut si eu :) huuugs

    RăspundețiȘtergere
  28. Andra:
    Sa stii ca asta o sa incerc!sper sa mearga!
    Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Pusesem si eu ochii pe eyelinerele de la elf dar m-am razgandit! Toata lumea se cam plange de ei in ultimul timp...

    RăspundețiȘtergere
  30. Imi pare rau ca ti s-a uscat asa repede liner-ul:( Eu nu mi-am comandat de la Elf, dar mi l-am luat pe cel de la Coastal Scents si l-am primit gata uscat, era tare ca piatra. Am incercat si cu crema, si cu apa fiarta dar nimic. Bani aruncati! Totusi ma tenteaza cel de la elf, fiind asa ieftin nici nu prea am nimic de pierdut.
    In orice caz, ff informativa postarea, mersi! Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  31. Ambra:
    Din pacate am patit-o si eu si Anais cu eyelinerul Coastal Scents :(
    Poti incerca Elf,dar nu te avanta prea tare cum am facut eu.
    Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  32. al meu este inca bun- in mod miraculos se pare :)). dar intr-adevar incepe sa dea semne de uscare...of, si asa imi placea :(

    RăspundețiȘtergere
  33. Credeam ca doar eu am avut asemenea problema cu linerul de la elf. Mie mi s-a uscat la o saptamana dupa deschidere, am facut si un post despre asta, dar toata lumea a fost mai norocoasa decat mine. Totusi am gasit linerul perfect, la un pret nu foarte mare, cel de la maybelline

    RăspundețiȘtergere
  34. eu as vrea sa le incerc. le vinzi? aplic ptr fiecare in parte o metoda de reabilitare diferita si tot trebuie sa iasa ceva pana la urma. ;)

    RăspundețiȘtergere
  35. Imso90s:
    Tinand cont ca sunt uscate nu mi se pare corect sa le vand.
    Trimite-mi adresa ta pe mail si ti le fac cadou!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  36. multumesc frumos! (happy,happy,happy) Ti-am dat mail.

    RăspundețiȘtergere
  37. Vreau si eu sa imi cumpar dar nu stiu de unde.Voi Multuumesc

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna Descude!
    Le poti gasi pe Elf Romania http://www.eyeslipsface.com.ro

    sau Elf UK(pe site-ul UK au mult mai multe produse si nuante care in ro nu le gasesti)
    http://www.eyeslipsface.co.uk

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!