sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Fake Lashes-Finaly!!!!

Hey Girls!!!
Ptr.cele care nu stiau...genele false ptr mine erau "pain in the ass" :))
Am incercat de ft multe ori sa mi le aplic:tip banda,individuale..Elf,Nyx,Drogstore etc.
Pur si simplu nu puteam!Orice as fi facut..nu lipea adezivul si logic ca ma gandeam ca pun prea putin...puneam mai mult adeziv si imi intra in ochi.Cum port lentile de contact...va dati seama cat de urat faceam!!!



 BUT I DID IT!!!!

Am incercat zilele trecute cu adezivul DUO si genele MAC si am reusit din prima.A 2-a zi am incercat cu gene ELF si am reusit din nou.Le-am aplicat pe la amiaza si pana seara cand le-am dat jos nu am avut nici o problema cu ele.
Binenteles ca primele 10 minute aveam senzatia ca mi-a aterizat o umbrela pe ochi,dar apoi m-am obisnuit.Am folosit gene cu aspect natural,nimic prea fancy  sau dramatic ptr ca nu sunt genul.(poate la o petrecere da,dar de mers prin piata nu :)) )

ADEZIVUL FACE DIFERENTA !!!


Ce pot sa zic...M-am indragostit de ele! Trebuie sa-mi mai cumpar cateva,tot in stil natural,de preferat nu prea scumpe.
Aveti ceva sugestii? 

 

24 de comentarii:

  1. sau genefalse.ro, acolo ai d unde alege :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ms ft mult.Dau search acum sa vad ce gasesc :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna :D
    Sa stii ca azi te`am gasit si ma bucur mult ca am facut`o ..Chiar te`am citit cap coada cu placere..
    Vroiam sa te intreb cand vei mai face un blog sale? Vad ca ai de unde :))
    Mult succes in continuare .. si felicitari pt superba masina :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Melss!
    Ma bucur sa stiu ca sunt persoane care imi citesc blogul cu placere :)
    Momentan nu am in plan un blog sale.Nu am apucat inca sa folosesc toate produsele incat sa stiu ce mi se potriveste si ce nu.Data viitoare o sa anunt blog sale-ul cu cateva zile inainte ca sa nu mai iau pe nimeni pe nepregatite :)

    RăspundețiȘtergere
  5. interesant...am incercat si eu odata sa lipesc gene false[era un set adeziv-gene,luat din Douglas],dar sa dezlipit,nu au stat.deci,adezivul.multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am incercat de multe ori dar de fiecare data se deslipeau.De fapt ce vorbesc?Nici macar nu se lipeau :))
    De vina a fost adezivul!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu tot Duo folosesc. Am varianta roz waterproof si sunt foarte multumita de el. Il folosesc si pentru gene tip banda si pentru gene tip smoc pe care le tin cam 3 saptamani si se consuma foarte greu...chiar merita sa investesti intr-un adeziv bun. Eu l-am comandat de pe gene-false.ro si de acolo imi cumpar si genele tip smoc. Genele de tip banda le iau de la magazine gen Daiso sau mai piata si dau 8-10 lei pe ele :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Genele tip smoc nu se dau jos seara??
    Poti sa le tii 3 saptamani?
    Pe ce lume traiesc eu oare?Deci la gene false sunt total paralela!Am multe de invatat :(

    RăspundețiȘtergere
  9. daaa te invat eu sa iti pui gene dalea individuale(smoc) daca vrei e super simplu..(complicat prima oara ) trebuie sa ai grija de ele cei drept dar se merita pt 3 sapt de ;;) . cele banda sunt bune asa cand esti pe fuga sau ai o ocazie speciala la care vrei sa arati mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  10. ps: adezivu ala de la gene nu e bun de nimic ...nu te lasa pagubasa ca nu ai dc ...cu un adeziv bun (cel duo e in jur de 30 lei parca si iti ajunge o vesnicie) poti lipi si genele din "piata" cu acelasi efect si aceiasi rezistenta....deci lipiciul face totul

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu folosesc destul de des gene false...Le-am comandat de pe genefalse.ro..iar adezivul DUO care e super mega bun tot de acolo il am. Adezivul care vine impreuna cu genele false "LA Pachet" nu e niciodata bun...de cele mai multe ori e gol- ma refer acum la genele cumparate din nu stiu ce magazin. Gene false tip smocuri, manunchiuri etc. am folosit si mai am inca de la Sephora, care btw a avut lipiciul bun. Insa eu m-am rezumat sa folosesc manunchiuri doar pentru o seara, caci nu as putea sa am la ochi manunchiurile zile intreg sau saptamani fara sa le dau jos. Ce-i drept nici nu cred ca ar rezista la ochii mei atata timp :))). Genele false tip manunchiuri dau un efect tare cand sunt aplicate la coltul extern...aaa si adezivul pentru gene tip banda nu prea e bun pentru cele manunchiuri, cele din urma au nevoie de un adeziv mai bun, special lor, care e mult mai puternnic.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mai Pixie, nu ti-ai mai pus de mult gene false ...nu crezi ca ar fi cazul sa faci o demonstratie de dragul fetelor? :-?
    Referitor la problema adezivului pentru genele smoc...cred ca ar rezista si mai mult cu un adeziv special pentru ele...oricum in practica este verificata: poti pune si smoc si banda cu adezivul Duo :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Despre ce adeziv vorbesti? Pune si tu te rog o poza cu el,link ceva... Eu mai am rateuri la capitolul aplicta gene false :((

    RăspundețiȘtergere
  14. ma bucur ca ai reusit :)
    intr-adevar, despre adezivul DUO am auzit numai de bine :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Andreea:
    Vorbeam despre adezvul DUO.(am pus foto)
    Eu l-am cumparat de la MAC,dar se poate cumpara si online mai ieftin de pe site-uri ca genefalse.ro

    Si eu am avut mult timp rateuri,dar cu adezivul asta mi se pare usor! :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Pixie:
    Te rugaaaaaam lumineaza-ne si pe noi cum se aplica cele tip smoc :D
    O postare despre asta ar fi mai mult decat perfect.
    Ce placut e cand sunt printre noi fete de la care sa putem invata...

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc sweetie! Pupici!
    Tu ai primit ceva prin posta zilele astea? Deja turbez daca se intoarce din nou la mine... Am pus un colet spre Belgia miercurea asta si deja a ajuns! Deci ar fi trebuit sa ajunga...

    RăspundețiȘtergere
  18. Andreea:
    Inca nu :(
    Dar luni merg si intreb din nou :)

    RăspundețiȘtergere
  19. cand fac rost de un aparat mai bun o sa postez ca sa vedeti detaliile care nu se vad cu un aparat foto obisnuit :*

    RăspundețiȘtergere
  20. Am si eu o pereche de gene false, dar mi se par foaaarte false, le-am primit cadou si sunt foarte dese si lungi :| Pe langa faptul ca nu am nici lipici si nu prea ma indur sa-mi cumpar, ptr ca stiu ca nu l-as folosi, nu cred ca as sti sa mi le aplic :))

    RăspundețiȘtergere
  21. f bne k ai reusit...si da adezivul chiar face diferenta...si eu tot DUO folosesc:P

    RăspundețiȘtergere
  22. si eu am avut aceiasi problema ca tine:)) cu genele:P

    RăspundețiȘtergere
  23. Hello! am si eu o mare intrebareee!!! am ajuns pe blogul tau, pentru ca am dat search pe google ''am probleme cu adezivul DUO''. L-am comandat acum o luna, cel transparent de 14g, tocmai in ideea ca e cel mai bun adeziv, inainte de el il foloseam pe cel de la Peggy Sage, care este suuper bun, lipeste extraordinar de bine si asta numai dupa 20 de secunde (cat il las sa se usuce pe banda genelor) Am cumparat DUO, pentru ca am citit atatea lucruri bune despre el, dar la mine nu lipseste deloc:(. Am incercat toate variantele, am pus mai mult, mai putin, l-am lasat 60 de secunde sa se mai usuce ca sa devina vascos....dar nimic:(( nu se lipeste decat la jumatatea ochiului, coltul intern nu se lipeste deloooc.!Ai putea sa imi dai un sfat?sa incerc sa il aplic si altfel. Chiar sunt asa trista ca nu reusesc sa ii dau de cap:( Multumesc.

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!