miercuri, 1 iunie 2011

Alte noutati from BENEFIT

In ultima vreme Benefit m-a cam uimit!
Stiti deja ca iubesc produsele lor...well...most of them ptr ca sunt si exceptii,dar asa e peste tot.Sunt gusturi diferite,fiecare are alte nevoi,alt tip de ten deci e imposibil ca toate produsele sa fie pe placul nostru.

Revenind la subiect...Benefit a inceput sa vina cu noi idei,noi produse si asta nu poate decat sa ma incante!
Me happy,dar portofelul meu nu prea :)) :))

Intai a fost Bella Bamba,apoi noua gama skin care care are niste produse foarte bune(am reusit sa incerc cateva)...apoi noul Chachatint si nu in ultimul rand "They're Real Mascara" care e coming soon!



La acest rimel eu cred ca o sa zic "pas" ptr ca nu sunt foarte incantata de cum arata periuta,gen plastic dur.Nu stiu de ce,dar toate rimelurile pe care le-am incercat si au avut periute asemanatoare nu mi-au placut!
Mie imi plac mai mult cele tip Maybelline Colossal,Maybelline Falsies,L'oreal Extra Volume Collagene care sa imi ofere muuuuult volum :D



Si alt motiv ptr care nu ma tenteaza noul rimel este ptr ca BADgal lash m-a cam dezamagit,deci daca  nu m-a impresionat cu nimic...noua mascara nici atat :))


Oricum..reclama e haioasa :)) 
As fi pus video-ul aici,dar nu imi dau voie ptr ca e unlisted,deci pe youtube nu e public,il pot vedea doar cei care au linkul.
Deci dati un click AICI!


Voi ce parere aveti de rimelurile Benefit?V-a impresionat ceva?

10 comentarii:

  1. Sincer...nu m-au impresionat deloc. :-s
    Oricum si eu prefer rimelurile care le-ai enumerat tu. M-am "prostit" putin in urma cu o luna sa inlocuiesc colossal-ul cu one by one...e foarte fain si imi lauda multa lume genele (mai ales cand am rabdare sa le definesc frumos si nu aplic rimelul cu viteza luminii) dar o sa revin la colossal cand se termina. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie-mi plac muuult produsele Benefit.
    Printre preferatele mele ar fi High Beam, Benetint si Boing, desi ultimul uneori parca se strange in riduri cand am facta un pic mai uscata.
    As vrea sa pot sa achizitionez mai multe produse Benefit, dar bugetul e si asa demult depasit :))
    Folositoare informatia despre rimel. Sigur nu voi cumpara

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina:
    Si mie imi place ft mult High Beam-ul.E nr 1 :D
    Boingul il am si eu,dar il folosesc mai mult ptr buze inainte de a aplica rujul.Il face sa dureze muuuuult!
    Cat despre buget...pfff si al meu e depasit cu mult!
    Femeile astea :)) :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu acum vreau neaparat kit-ul Now to wow! Mi s-a pus pata pe el pentru ca include tot ce imi doresc sa incerc de la Benefit. Sper doar sa si reusesc sa fac rost de el.

    In materie de mascara, folosesc mereu doua. Una pe timp de zi pentru ca are un aspect foarte natural si imi da un volum nemaipomenit (Benefit Bad gal lash), iar pe timp de seara cand vreau o culoare mai dramatica pentru genele mele folosesc L'oreal Telescopic Clean Definition.

    Iti multumesc pentru post!
    O zi frumoasa,
    Roxie!

    RăspundețiȘtergere
  5. nici pe mine nu ma incanta..totusi imi place reclama :)

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!