luni, 6 iunie 2011

Protectie solara-DE CE?




Incepand de azi ma alatur si eu campaniei Iwostin,care mi se pare geniala datorita scopului pe care il are si anume atragerea atentiei asupra importantei protectiei solare.





Cand m-au contactat m-am cam simtit cu musca pe caciula ptr ca si eu ma numar printre femeile care se fac ca ploua cand vine vorba de SPF.
Nu stiu de ce,dar niciodata nu i-am acordat atentie speciala unui produs care contine SPF 15/20/30/50 decat atunci cand mergeam special la plaja,desi cu ocazia acestei campanii m-am documentat si mi-am dat seama ca ar fi cazul sa schimb cate ceva.
Ce e ciudat e ca acum ca am devenit constienta de asta,am cautat repede prin  produsele mele pe care le am,si pe care le-am folosit de-a lungul timpului si surpriza mea a fost ca majoritatea chiar aveau SPF,deci...not so bad :D

In fiecare zi,timp de 5 zile voi prezenta cate un motiv ptr care este bine sa ne protejam si sa folosim produse cu protectie solara si voi incepe cu cel mai important ptr iubitoarele de frumusete si anume imbatranirea prematura a pielii.
Avem grija de tenul nostru ca de ochii din cap,ne vrem vesnic tinere si frumoase,cu o piele finaaaaaa ca de bebe,dar uitam ca expunandu-ne la razele solare fara protectie nu facem decat sa favorizam aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii.Cu timpul pielea isi va pierde elasticitatea si supletea,va deveni uscata si aspra,brazdata de riduri sau afectata de hiperpigmentare si depigmentare.


Protectia solara este necesara ptr pastrarea sanatatii si frumusetii pielii pe timp indelungat...ca sa ne pastram pielea de bebe mai  muuuuuult timp :))

Pupici! :)

7 comentarii:

  1. Si eu sunt incantata de campania asta!
    Frumoasa postare, si sincera as spune.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma deranjeaza sa vad indemnurile astea directionate catre public ca niste mustrari parintesti de parca n-am sti ca e nevoie de protectie solara.Ideea e ca vreau sa vad mai intai pe rafturi numai creme cu factor fps, da, inclusiv laptele de corp sa contina filtru, si apoi sa ma simt eu vinovata ca nu dau bani in plus si pe un produs doua care se ocupa exclusiv de filtrarea uv.

    RăspundețiȘtergere
  3. Katyna:
    Da...cam prea sincera,as spune eu :))
    Dar asta e adevarul.Pana acum nu am fost constienta de nevoia de protectie solara.Dar niciodata nu e prea tarziu :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Cyanilla:
    Eu nu am zis ca e nevoie de un produs care se ocupa exclusiv de filtrarea uv,desi recunosc ca asta cred.In lipsa acestuia e destul de usor sa optam ptr produse pe care le folosim de zi cu zi.Sa preferam un fond de ten cu SPF cat mai mare,o crema de fatza cu SPF,un balsam de buze etc.Astea oricum le cumparam...daca nu vrem sa dam bani pe un produs destinat exclusiv protectiei solare,atunci sa alegem ca produsele folosite sa joace si acest rol.
    Nu cred ca va fi suficient,dar va fi mai bine decat deloc.

    Daca e sa asteptam pana vor aparea toate produsele cu SPF inclus atunci avem de asteptat.
    Nu trebuie sa le pese altora de tenul nostru,ci noua.

    RăspundețiȘtergere
  5. @SCL, eu nu m-am legat de felul si tonul cu care este scris articolul, ci de cum se azvarle in stanga si in dreapta cu sfaturi despre protectia solara.E evident ca lotiune cu fps ridicat folosesc exclusiv pe plaja, nicidecum on a daily basis asa cum ar vrea producatorii.Si da, ai dreptate, fdt, crema, balsam oricum cumparam, la aceste produse uzuale ma refer cand spun ca e musai sa aiba in compozitie filtru, si asta by default, nu sa mi se scoata ochii ca vai dom'le are fps si pt asta sa "justifice" procente in plus la pret.De acord ca e treaba noastra sa ne protejam, la fel cum e adevarat si ca producatorii incearca in mod constant sa ne vare pe gat nevoi noi sub pretextul educatiei in privinta sanatatii, dar pana la urma sa nu uite ca tot consumatorul dicteaza piata, si chiar nu cred ca o sa treaca prea mult pana cand protectia solara va fi un must have in compozitia majoritatii produselor de piele, si asta pentru ca exista cerere.In acest sens am eu o sageata otravita de aruncat, nicidecum catre articolul tau. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cyanilla:
    Si eu de abia astept sa vad toate produsele cu SPF si sper sa se intample asta cat mai repede. Deocamdata avem de asteptat,dar sper ca nu foarte mult.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!