luni, 1 noiembrie 2010

REVIEW Nivea Natural Beauty

Am intrat pe blogul Andreei (Andreea's Land) sa vad ce noutati mai are in materie de beauty si am dat peste o intrebare legata de crema din setul Natural Beauty pe care l-am oferit ca premiu intr-un giweaway. Intrebarea era daca inlocuieste fondul de ten precum zice in reclama asa ca m-am hotarat sa fac un review ptr a nu ne lasa influentate de niste reclame care nu zic intocmai adevarul.

 M-am gandit sa structurez review-ul in PRO si CONTRA ptr a vedea mai bine si calitatile dar si defectele pe care le are.

CREMA DE ZI NATURAL BEAUTY

PRO:
  • hidrateaza foarte bine chiar si tenul uscat,fara insa a-l lasa uleios
  • se absoarbe repede in piele si nu este nevoie de cantitati industriale :)) 
  • miroase foarte bine,usor fructat;nu are mirosul specific cremelor Nivea
  • imi place efectul subtil de ten radiant si sanatos pe care il ofera dupa ce aplici fondul de ten peste

CONTRA:
  • nu face chiar tot ce promite.Mai ales faza cu...poate inlocui fondul de ten e o mare vrajeala!!!Este foarte buna ca si crema de zi hidratanta dar doar atat!
  • ceea ce are ea in plus sunt acele particule stralucitoare care intr-adevar ilumineaza fatza.Dar nu cu rolul de fond de ten.Nu are nici o putere de acoperire.Deci daca ai o pata mare si rosie pe fatza...va ilumina pata mare si rosie :)).
  • daca folosesti prea multa risti ca atunci cand iesi la lumina sa arati ca si Pattinson din Twilight in scena in care ii arata prietenei lui cum este  el in realitate :))

CONCLUZIE: Imi place foarte mult,o folosesc cu drag si o recomand cu caldura, dar pe post de crema de zi hidratanta.

GEL DE CURATARE PEELING

PRO:

  • curata si exfoliaza delicat tenul.Suficient de bine incat sa-si faca treaba si suficient de delicat incat sa nu te zgarie.
  • miroase placut,are un ambalaj dragutz
  • dupa ce il folosesti te lasa cu senzatia de "piele de bebe" cum ii spun eu.Fina,catifelata si curata.
  • isi face cam toata treaba,nu stiu ce anume sa mai zic de el

CONTRA:
  • dupa folosire,daca aveti tenul uscat ca si mine,o sa va simtiti pielea uscata.O crema hidratanta si efectul dispare in totalitate.

CONCLUZIE: E gelul meu exfoliant preferat.Il folosesc de ceva vreme si o sa-l mai folosesc mult si bine!!!
Il recomand cu toata increderea!



12 comentarii:

  1. ai o leapsa la mine :*

    trebuie sa incerc si eu gelul exfoliant:-?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand ajung in Romania, acest gel de curatare este primul produs pe lista de cumparaturi ! Am avut o mostra acum ceva timp si am ramas uimita de exfolierea fina pe care o face !

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar zilele trecute am mers prin Kaufland si am gasit gelul exfoliant si ma gandeam daca sa il cumpar sau nu:-?...Multumesc mult pentru pont>:d<:*

    RăspundețiȘtergere
  4. am avut si eu gelul de curatare si m`am inteles foarte bn cu el,sigur o sa`l cumpar si a2a oara pt ca`mi place mult:)

    RăspundețiȘtergere
  5. crema este cam oribila,ca sa fiu draguta:))
    cui i-ar placea sa aiba o fatza stralucitoare in miez de zi?eu m-am dat asta-vara cu ea fara sa vad la lumina din casa ce-i poate mintea.apoi am iesit,m-am urcat in masina si am zis sa ma admir putin in oglinda:atunci am vazut minunatia.a trebuit sa ma suport cu fatza aia toata ziua.daca dai fond de ten peste,e ok

    RăspundețiȘtergere
  6. Iela: am scris la Defectele ei:"daca folosesti prea multa risti ca atunci cand iesi la lumina sa arati ca si Pattinson din Twilight in scena in care ii arata prietenei lui cum este el in realitate :))" (ptr cele care nu au vazut filmul in contact cu razele soarelui Pattinson arata ft ft stralucitor).

    Am subliniat ca o recomand ptr ca hidrateaza bine,nu ptr altceva.E crema de zi,deci o folosesc dimineata,inainte de fondul de ten.

    RăspundețiȘtergere
  7. am inteles,eu doar te completam la capitolul Defectele cremei,sa nu iasa fetele doar cu crema aia pe fatza k or sa fie socate :D
    si cum sa nu-l stiu pe pattinson? ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. Am inteles ce vroiai sa zici Iela,dar am simtit nevoia sa mai subliniez ca o recomand ptr hidratare si aplicata inainte de fond de ten.
    Nu de alta,dar nu vreau sa o cumpere cineva crezand ca face cine stie ce minuni si sa nu fie asa.
    Cat despre Pattinson...eu am vazut filmul de putin timp si asta mai mult obligata de o prietena buna :))Nu stiu de ce,nu am vrut sa ma uit la el si gata :))
    Daca nu era ea...nu as fi stiut cine e Pattinson pana in ziua de azi.
    M-am gandit ca mai sunt fete ca mine :D Dar mi-am dat seama ca sunt in minoritate :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am avut crema si am fost f.multumita, dar gelul de curatare nu l-am incercat.:(

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place ft mult si gelul de curatare.Miroase ft bine...

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!