miercuri, 9 martie 2011

Flormar?



Am mers ieri pana in mall in cautare de ceva cadouri ptr persoanele apropiate si am dat din greseala  de standul Flormar.M-am uitat in stanga,m-am uitat in dreapta...si hm...asta nu era aici! :))
Am inteles mai apoi ca de abia  ieri l-au deschis,deci ce pot sa fac decat sa ma bucur,nu?



M-am uitat doar vreo 30 de secunde,timp in care am swatchuit un ruj si am ramas impresionata.M-as fi uitat mai mult,dar deja intarziasem si telefonul meu suna  din 2 in 2 minute.(Un sfat...nu le mai activati mamelor optiunea cu 1000 de minute :)) )

Nu am avut nici un produs Flormar pana acum,deci nu am idee cu ce se mananca :))
Totusi..parca m-ar tenta :D
Aveti ceva sugestii?Sau produse care merita incercate?
Kisses! :)

30 de comentarii:

  1. Eu de la Flormar nu am incercat prea multe. Ojele lor le folosesc inca de acum 6 ani (ce repede trece timpul) cand se gaseau doar in magazinase de cartier. Despre oje, numai de bine, nimic de reprosat. Restul nu prea le-am incercat. Am 2 rujuri care-mi plac si o sa mai incerc. De fardurile lor ma cam feresc pentru ca sunt coapte si la un moment dat se intaresc.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Daca imi spuneai acum 2 luni asta cu optiunea era perfect! Acum din pacate e tarziu, toata ziua sta la telefon...cu cine ? pai cu mine !
    Flormar stuff rules! Merita banutii, chiar sunt produse bune la preturi accesibile. Blogerritele le lauda intruna, o sa le laud si eu in curand, sunt pigmentate, rezistente, cheap...super :)!
    Incearca rujurile, cam toate gamele sunt faine, si pudrele terracotta, fardurile sunt si ele bune...pana maine le-as lauda :D.

    RăspundețiȘtergere
  3. Joice:
    6 ani???Eu acum 6 ani ma jucam cu papusile :))
    Glumesc...eu am auzit de Flormar cam de cand mi-am facut blogul..dar acum ca il am si in oras la mine,ar trebuie sa incerc si eu :D
    O sa incerc niste oje,ptr ca la preturi am vazut ca stau destul de bine!
    Pup! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Am auzit multe fete multumite de Flormar in schimb mie nu mi-au placut deloc. Am folosit doar oje si farduri. pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Am 2 oje de la ei (un albastru si un alb, pt french, cu putin sidef roz), ma impac destul de bine cu ele. Ce imi place: au o paleta de culori imensa :). Aseara mi-am luat si un gloss: insa am observat prea tarziu ca are aplicatorul rupt :(:( (aici posibil o sa-l schimb cu alt aplicator). Eh, am lecuit-o pe mama sa ma sune din secunda in secunda: i-am facut de la bun inceput un abonament cu cateva minute intre anumite ore (ce copil rau sunt)...insa problema mare e ca atunci cand are liber la minute eu sunt la munca :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Claudia:
    Faza cu optiunea o traiesc si eu in fiecare zi :))
    Nici cand sunt la servici nu reusesc sa scap...ca are minute si e pacat sa se piarda :))
    Nu am stiut ca sunt atat de bune produsele lor.Presimt ca portofelul meu o sa aiba de suferit :))
    Un ruj vreau sa imi iau sigur..am incercat ieri unul mat si m-am gandit toata noaptea la nuanta aia :))
    Ei nu chiar toata noaptea,dar pe aproape :))

    RăspundețiȘtergere
  7. am si eu oje de la ei (muuulte) un gloss si un ruj...a si bestiala acetona mov :X:X:X miroase genial...deci la capitolul oje si acetona din partea mea au o bila alba
    aaa mai am si 2 corectoare care nu sunt cine stie ce
    si daca mai caut sigur mai gasesc ceva de la ei prin portfard :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina:
    La fonduri de ten,concealere etc nu cred ca o sa ma bag.Simt ca tenul meu merita mai mult...si stiu poate ca gresesc,dar ma simt eu mai safe cand folosesc un produs high end :D
    Dar la rujuri...oje...blushuri...niciodata nu sunt suficiente :))Si nu mi-ar strica deloc cateva nuante in plus,care sa fie bune si sa nu-mi goleasca cardurile :D
    Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Mihaela:
    Ce bine de tine...eu am facut deja greseala cu 1000 de minute :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am 2 oje si un ruj de la ei. Ojele ma tin destul de mult, in sensul ca mie orice oja dupa 24 de h incepe sa mi se duca mai ales pe margini. La cele de la Flormar, ma bucur de manichiura intacta vreo 3-4 zile, in conditiile in care spal vase zilnic :)) Rujul, hmm mi-am ales o culoare de rosu-corai si nu prea o pot purta toata ziua, dar din cate am observat, e foarte rezistent, foarte pigmentat si nu usuca buzele. Eu am unul din gama Supermatte :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Pixie:
    De corectoare si fonduri de ten Flormar stau departe :D
    Cat despre oje si rujuri...sigur incerc si eu cateva :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Lauren:
    Si rujul care mi-a placut mie tot Supermatte era :D semn bun... :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am incercat ojele si sunt multumita. Paleta este extrem de larga, iar pretul (6lei) minunat :)
    Si rujurile imi plac. Inca nu mi-am luat niciunul, dar si-a luat mama si am incercat vreo 10 atunci si mi-au placut ca textura. Nu stiu cat de reistente sunt, dar nu-i nimic: dam cu primer!:p

    RăspundețiȘtergere
  14. Pinkie:
    6 lei???Ok...asta e un pret super bun...ma asteptam la 10-15 lei :D
    Super tare!Merg saptamana asta sa vad pe ce pun manutza :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Atunci......spor la cumparaturi!
    Eu am 2 rujuri de la ei si imi plac, sunt cremoase, hidratante, destul de rezistente, in concluzie mi-as mai cumpara, insa am mai cumparat si o oja care a doua zi a inceput sa sara de pe unghii. La capitolul oje Farmec Ultrarezistent e No 1 pentru mine. Acum de la Flormar ma tenteaza pudra teracota poe care majoritatea fetelor o lauda, insa in Timisoara am vazut ca nu mai exista standul Flormar in Galeria Real. Stie cineva pe unde s-au ascuns????

    RăspundețiȘtergere
  16. Deamyworld:
    Am sa ma uit si eu la pudra teracota :D
    Prin Timisoara nu am nici o idee :D
    Poate stiu celelalte fete...
    pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu stiu de ce dar pe mine nu ma convinge modul in care isi vand produsele si anume taraba din mijlocul drumului cu toate fardurile deschise si predispuse la praf si bacterii, faptul ca nu se gandesc la persoanele care incearca produsele pe ten ma ingrozeste.
    Este adevarat ca poate nu cumperi chiar produsele de pe raft dar faza asta ma sperie mereu si ma indeparteaza de standul lor.
    Mereu cand vad un stand incerc sa ma duc la el pentru ca am citit ca toata lumea lauda flormar dar recunosc ca mai mult de 30 de sec. nu rezist.

    Daca incerci ceva sa ne spui si noua poate cine stie imi fac si eu curaj :))

    O primavara frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  18. Andreea:
    Mie mi-a spus tipa sa incerc rujul pe buze,sa vad daca imi sta bine,dar ma limitez la swachuit pe mana ptr ca mi se pare neigienic sa folosesc un produs utilizat de alte 20-30 de persoane inaintea mea.
    Dar daca il incerc pe mana si imi place si cumpar produsul sigilat,atunci nu am nici o problema.
    Oricum ieri nu am stat mai mult de 30 de sec,asa ca nu mi-am facut inca o parere.
    Vad ce-mi face cu ochiul si revin cu pareri pe blog.
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu am incercat doar ojele de la Flormar si mi s-au parut bune. Culorile sunt frumoase si rezista destul de bine! Dar alte produse nu cred ca voi incerca. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  20. eu am un rus super draguttttt de la ei:x din gama selection nuanta 24:x e preferatul meu!

    RăspundețiȘtergere
  21. Sunt produse bune din cate am vazut.Ador pudrele care dau stralucire tenului si anumite farduri colorate.De asemenea rujurile sunt superbe iar ojele vin intr-o gama variata de culori so...recomand Flormar!

    RăspundețiȘtergere
  22. Si eu am scris Delia despre ele saptamana trecuta , daca te uiti gasesti:P Mi se pare o firma tare tare buna! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  23. Mona:
    Am vazut ca au o multime de nuante la oje...trebuie sa gasesc si eu una care-mi place :)

    Denisa:
    Am sa ma uit dupa el...poate imi place si mie :)
    Pupici :)

    Ela:
    Iti multumesc ptr parere.O sa le incerc cu siguranta!
    Kisses! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Ms mult Antonia!Caut acum sa vad!
    Pupici :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Betty:
    Merg acum!!
    Nici tu nu ai in oras Flormar??
    Acum ma simt mult mai bine...:))
    Glumesc :D
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  26. Personal de la Flormar iti pot recomanda doar fardurile de ochi, nu toate dar majoritatea sunt cremoase,pigmentate si rezistente.

    In ceea ce priveste rujurile, din gama Supermatte am nuanta 202, un nude-peach absolut superb.
    Cand il testezi pe mana pare foarte cremos dar pe buze este un dezastru. Evidentiaza si cel mai mic defect, intra in pliuri si arata extrem de inestetic. Nu stiu cum sunt cele din restul gamelor dar supermatte usuca buzele, are un miros puternic de chimicare (ca si cele de la Golden Rose) si sunt foarte heavy pe buze. Am incercat sa il aplic in fel si chip dar mai mult de 10 min nu rezist cu el pe buze.

    Ojele -cele mate/lucioase- (pe cele sidefate nu le-am incercat )sunt apoase si necesita 3-4 starturi pentru o acoperire perfecta...ceea ce ulterior duce la exfoliere.

    De multe ori m-au tentat si pudrele teracotta dar cand am citit ingredientele am renuntat. In plus desi in ambalaj pudra are mai multe nuante, pe mana arata plictisitor.

    Eu zic sa iti rezervi timp, cam 20 min sa studiezi putin mostrele. Parerea mea esta ca merita atentie un procent foarte mic din produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  27. MyaBeauty:
    Am sa merg cu o prietena si o sa ne uitam cu atentie.Imi doresc ft mult o nuanta de ruj pe care am vazut-o...si e din gama Supermatte.
    Cred ca cel mai bine ar fi sa-mi iau ptr prima data un ruj,o oja si un fard poate si vad cum se comporta acasa pe buzele mele,unghii etc.
    Daca ptr mine o sa fie ok... am suficient timp sa mai incerc si alte nuante,nu le iau din prima pe toate.
    Mersi ptr ca mi-ai zis!
    Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. Eu am de la Flormar oje, creion de sprancene si tus negru sub forma de pix. Sunt foarte multumota de ele. Chiar isi merita banii.

    RăspundețiȘtergere
  29. pt mya beauty
    draguta de tine mya,tin sa te anunt ca rujurile din gama supermatte nu arata bine pe buzele neingrijite sau crapate(cum zici tu ca arata ingrozitor) asa ca imi pare rau daca nu te avantajeaza,incearca ceva cu o alta consistenta.multe cliente prefera rujurile mate si sunt si f bine vandute pt cine cunoaste.cat despre oje este normal sa fie si mate si sidefate care nu se aplica in 3-4 staturi cum zici tu,nu te pune nimeni sa te uiti la ceva ce nu te intereseaza sau nu iti place,alea sunt pt domne mai in varsta.au produse pt gusturi diverse diverse

    RăspundețiȘtergere
  30. pt andreea
    in loc sa zici merci ca firma iti pune la dispozitie testere la produse si in felul asta sti exact ce cumperi,comentezi degeaba...in primul rand se numesc insulite pt cunostinta ta generala care se gasesc si in alte mari orase din lume si este o metoda de vanzare profi pt ca iti este la indemana si sti exact ce cumperi,tarabe poate se numesc la tine la tara si nu in ultimul rand ramane la aprecierea fiecarei femei daca vrea sau nu sa se foloseasca de testere pt a vedea exact culoarea,consistenta fiecarui produs,iar produsele date pre vanzare sunt sigilate si tinute in conditii de sigurata,in plus nu te obliga nimeni sa cumperi te poti duce sa iti cumperi produse de aceasi calitate ca si flormar si sa dai o caruta de bani pe ele crezand ca sunt mai bune si ca tu esti o fata tare...

    RăspundețiȘtergere

Thanks for your comments!